2777
2789
عنوان

ایست قلبی جنین

25773 بازدید | 66 پست

سلام خانومای عزیز

من خیلی بچه دوست دارم.اقدام کردم برای بچه اما متاسفانه قلبش تو نه هفته دیگه نمیزد.مجبور شدم کورتاژ کنم.الان خیلی بهم ریختم.دوستم که بچش یه ماه از من بزرگ تر بود امروز دیدم گفت رفته غربالگری.خیلی دلم شکسته همش فک میکنم چرا بچم نموند وقتی تو خیابون زن باردار یا بچه کوچیک می بینم چشمام پر از اشک میشه.نمیدونم چیکار کنم.میترسم دیگه بچه دار نشم.خیلی دلم گرفته

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دیگه اقدام نکردی؟

یه بار که سقط اتفاق بیوفته دلیل نمیشه فک کنی دیگه تمومه انشالله به زودی دامنت سبز بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم دوبار بارداری پوچ داشتم دیگه از انتظار خسته شدم

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

این حرفها چیه دختر؟ درسته که غم انگیزه اما بازم میاری.خواهرم تو ۲۰ هفته بچش ایست قلبی کرد مرد داغون شد.انقد استرسی شده بود که باردار نمیشد.استرسو گذاشت کنار باردار شد الان ۲۳ هفته بارداره🤗دعا کن این یکی سالم بیاد بغلمون که خیلی غصه خوردیم واسه اولی.نگران نباش.تو بارداری اول زیاد پیش میاد از این چیزها.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
دیگه اقدام نکردی؟ یه بار که سقط اتفاق بیوفته دلیل نمیشه فک کنی دیگه تمومه انشالله به زودی دامنت سبز ...

تازه ۴ روزه سقط کردم اما خیلی داغونم.

همش میترسم بچه دار نشم یا اینکه بچه بعدی هم برام نمونه

عزیزم نگران نباش باردار میشی بازم و سالم میاد بغلت انشاءالله

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
این حرفها چیه دختر؟ درسته که غم انگیزه اما بازم میاری.خواهرم تو ۲۰ هفته بچش ایست قلبی کرد مرد داغون ...

ان شاء الله صحیح و سالن بیاد بغلتون

وقتی رفته بودم کورتاژ یه خانونی اونجا بود که دوتا بچه داشت بچه سومش قلبش ایستاده بود.می گفت سه تا بچمو ناخواسته حامله شدم.این سومی رو هم اول نمیخواستم اما وقتی دیدم قلبش میزنه خواستم اما خودش قلبش ایستاد.تو دلم گفتم خوش به حالش که دوتا بچه داره.

خیلی احساس تنهایی میکنم.فک میکنم یه کاری کردم که بچم برام نموند.خوش به حال اونایی که ناخواسته باردار میشن.به نظرم خیلی قشنگه ادم یهو بفهمه داره مادر میشه.من که تو دوماه واقعا خیلی خوشبخت بودم.متدر شدن خیلی شیرینه

تازه ۴ روزه سقط کردم اما خیلی داغونم. همش میترسم بچه دار نشم یا اینکه بچه بعدی هم برام نمونه

نه گلم قرار نیست این اتفاقا بیفته

خودتو حسابی تقویت کن سقط کم از زایمان نداره کلی خون ازت رفته چیزای مقوی و گرمی بخور سرحال که شدی دوباره اقدام کن نگران هیچی هم نباش

دوست من دوبار سقط داشت بار سوم بدون هیچ مشکلی بچه دار شد الان بچه ش یه سالشه ماشالله

برای هر کسی ممکنه اتفاق بیوفته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲