2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم که....

744 بازدید | 39 پست

امشب فهمیدم که خدا منو نمیبینه،منو دوست نداره،به من توجه نمیکنه

امشب دیگه خسته شدم از بس خدارو صدا زدم و جواب نداد خسته شدم از بس گفتم خدایا تو ارامش منی ولی ارامشی نبود...

الان دو ساعته دارم گریه میکنم فقط همین بس که امشب فهمیدم آرزویی که سالها حسرتشو داشتم تا دو قدمیم اومد ولی به کل نابود شد و دیگه امکااان نداره واقعی بشه امشب فهمیدم همه ارزو ها و رویاهام مردن.مثل یه کاخ که رو سرم خراب شد.نمیتونم دقیق بگم چی شده فقط همین بس کسی که همه حسرتشو داشتن و مال من بود دیدم که خدا چجوری رویاهامو نابود کرد من و نزدیک ارزوم برد همه چیو نشونم داد بعد ولم کرد.اخه من انسان نفهم نادون بقیه نادون اصلا همه نادون ولی خدا که خوبه پس چرا خواست منو ببره تا دو قدمی آرزوم و تشنه برم گردونه؟؟؟خسته شدم ازش از بس صداش زدم..همیشه خودمو دلداری دادم که اگه اگه خدا صداتو نمیشنوه صبر کرده داره آرزوهاتو خوشگل میکنه ولی خیلی سخته تا دو قدمی همه چی بری ولی نشه.من خر و نادونم خدا که میگه هرکار بخواد میتونه بکنه پس چرا؟چرا کمکم نکرد؟دیگه از خدا کمک نمیخوام دیگه دوستشم ندارم دیگه هم بهش امید ندارم خدا چطور تونست منو تا نزدیک همه چی ببره بعد پرتم کنه؟چیو خواست نشون بده بهم؟این تنها ارزو و حسرتی بود که من داشتم.میدونم میخواید بگید شاید مصلحت نبوده،ولی مصلحت خدا چیه که منو ببره رویاهامو نشونم که واقعی میشدن چی میشد بعد یهو ولم کنه پرت شم پایین؟چرا اینکارو کرد.چرا خدا اینجوریه؟پس کو وقتی که میگه بنده ی خوبم منو صدا بزن صداتو میشنوم.کاااش میمردم کاشکی میمردمممم اونقدر ترسو هستم که نمیتونم خودکشی کنم

ببخشید دلم پره......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

★اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

★اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

انشالله به دلت آرامش بده♥♥♥

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

اون ارزوت چی بود؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

عزیزم کفر نگو نا شکریم نکن شاید به صلاحت نبوده خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه صبر داشته باش 

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!