2777
2789
عنوان

باردارم و حالم به شدت بده😭😭

1251 بازدید | 31 پست

چندروز دیگه میرم تو ۲ ماه...خیییییلی حالت تهوع دارم...هررررچی میخورم انگار تو گلومه و میخوام بیارم بالا...بعضی وقتا هم میارم بالا...از بو به شدت متنفرم...چه بوی خوب چه بوی غذا...

خییییلی عصبی شدم...الان ۲ روزه هیچکسی جرات نمیکنه باهام صحبت کنه از بس بی حوصله و عصبی هستم...بارداری دومم هم هست....

خواستم ببینم کسی راهکاری،راه حلی،داروی گیاهی،فرصی چیزی سراغ نداره من بخورم که حالم بهتر بشه...بخدا بریدم دیگه😭😭😭😭😭😭

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم تا ماه پنجم حالت تهوع ولم نمیکرد یعنی دیگه فکر میکردم تا اخر بارداری باهامه ولی خدارو شکر قطع شد.الان نزدیک ماه ششمم. فقط قرص دمیترون مدل باز شونده در دهان تا دو ساعتی حالمو بهتر میکرد بعدش دوباره حالت تهوعه شروع میشد. شما هم قرص رو امتحان کن شاید تاثیر بزاره واست

واااای عزیزم از اسمه کاربریت معلومه احوالت😅😓

تا چهار ماه همینجوری تقریبا...مال هورمونای بدنته...از دکترت بپرس...از مصرف داروی گیاهی یا کلن مصرف خودسرانه هر چیزی پرهیز کن

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
وای منم تا ماه پنجم حالت تهوع ولم نمیکرد یعنی دیگه فکر میکردم تا اخر بارداری باهامه ولی خدارو شکر قط ...

الهی شکر که خوب شدی...دمیترون باز شونده چیه دیگه؟

من قرص دمیترون میخورم ولی فایده ای نداره😪😪

واااای عزیزم از اسمه کاربریت معلومه احوالت😅😓 تا چهار ماه همینجوری تقریبا...مال هورمونای بدنته...ا ...

سر بارداری قبلم تا ماه نهم افتضااااح میاوردم بالا...

دکترم بهم گفت فعلا مولتی ویتامین و آهن نخور چون تشدید میکنه حالت تهوع رو..قرص آپوویتال واسم نوشت

2790
2778
2791
2779
2792