2777
2789
عنوان

کرجیا

52 بازدید | 6 پست

میخوام پشتی بدوزم😂 

به نظرتون اگه پارچه اش رو داشته باشم و بخوام با کیفیت و ارزون و سبک در بیاد توشو باید چی بزارم ؟

فوم 

اسفنج

الیاف

پنبه

کدوم. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

ابعادشون 80 در 60 باشه خوبه؟

میدونید هر کدوم چقدر در میاد؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگی میخواستم آدرس تو کرج بگیرم . یهو اول اطلاعات گرفتم🙈

[QUOTE=123443944]کرجیاتو پشتی درس کردنن تخصص دارن؟[/QUOTمیخواستم بپرسم  کرج کجا ببرم درست کنن. 😂  

دقیقا ربطش تو بی ربطیش بود. حالا ایرانیا

2790
2778
2791
2779
2792