2789
پزشکم گلم

سلام عزیزم من تست دادم بعد دوروز دیدن گفتن ۱۰میلی ورم کرده 

یعنی چی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تست دادم بعد دوروز دیدن گفتن ۱۰میلی ورم کرده  یعنی چی؟

اگه سابقه ی تماس با فرد مبتلا به سل نداشتین و بیماری زمینه ای مثل دیابت و اینا ندارین، منفیه.

بالای ۱۵ مثبت میشه.

اگه سابقه ی تماس با فرد مبتلا به سل نداشتین و بیماری زمینه ای مثل دیابت و اینا ندارین، منفیه. بالای ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

سلام ببخشید شما بعد ترزیق قرمز شد باد کرد

سلام نه یه خورده انگار سفت بود ولی قرمز نشد و باد نکرد

یعنی اصلا دون دون نشد وقرمز بشه یه ذره سفت هست

میتونی عکسشو بفرستی ببینم؟

یعنی اصلا دون دون نشد وقرمز بشه یه ذره سفت هست

سلام چرا دقیقا دون دون وقرمز وسفت ومتورم میشه مال من اونطور شد مثبت بود اگه خواستی باهام تماس بگیر درخواست دوستی بده تا شماره برات بفرستم 

یه تستی هست برای تشخیص اینکه ببینن سل مخفی داری یا نه .اندازه یه عدس ماده ای میزنن رو ساعد دستت بعد ...

سلام،شما انجام دادین؟

من لنف زیربغلم یکم متورم شده بود دکتر گف آزمایش سل بده،میشه توضیح بدین چجوره

واینکه جوابشو چجور میدن

آره دوسال پیش تهران تشخیص دادن وبرام داروهای سل وتجویز کردن گفتن برو شهر خودت بخور من اومدم اونقد می ...

سلام

عزیزم شما چه کار کردی؟  داروها رو مصرف کردی؟ مشکل رفع شد ؟

سلام عزیزم شما چه کار کردی؟  داروها رو مصرف کردی؟ مشکل رفع شد ؟

سلام فدات شم چهارماهه استفاده کردم سه روزه نمیخورم میتونی واتس آپ بهم پیام بدی مدت زیادی بود خواستم باهات مشورت کنم شمارتو نداشتم 

@nq90ouyy   بيا اينجا در موردش بخون، اينجوري لختره، بقيه تاپيكارو هم نگاه كن

ممنون💛

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد