2777
2789
عنوان

تجربه خرید لباس نوزادی

377 بازدید | 10 پست

میشه کمک کنید من میخوام لیست بنویسم نمیدونم لباس باید چیا بگیرم چند تا چند دست بگیرم خواهشا اگه میدونید بگید چون واقعا سررشته ای ندارم تک فرزندم نمیدونم چه چیزایی باید بگیرم

سایز صفر زیاد نگیر چون اگر درشت باشه اصلا اندازه اش نمیشه اگرم ریز باشه زودی کوچیک میشه براش. پتو دورپیچ بگیر. بادی (زیر دکمه دار) زیاد بگیر چون همیشه باید زیر لباسش تنش کنی تا پهلوهاش گرم بمونه. 

پوشک نخر بذار بعد زایمان بگیر. خود بیمارستان ۱ بسته میده. 

شیشه بگیر. شیردوش خیلی لازم میشه بخر اگر پول داری برقی بگیر. دماسنج و اینا هم که لازمه. هیتر برقی بخر خیلی لازمت میشه برای تعویضش و حموم بردنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بچت چند کیلو به دنیا میاد

ولی در کل یک دست لباس شیک 1 بخر که خونتون مهمون میاد و نوزادی عکس می گیرید بپوشه

یک دستم شماره 2

لباس راحت حتکا از پایین دکمه داشته باشه

2دست یک و دو دست 2 بگیر

شورت نخر به درد نمیخوره..مناسب فصل بگیر

پتو نخی زیاد بگیر 3یا 4تا ضخامت مختلف

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

تجربه من اینه که برای سیسمونی فقط لباس سایز صفر و یک بخر. بچه که بزرگتر شد هر چی لازم داشت همون موقع براش میخری. مثلا من لباس سایز سه تا ۶ تابستونی گرفتم اما تابستون هنوز براش بزرگ بود. پاییز هم سرد شد دیگه لباس تابستونی بدردش نمیخورد

یا رفیق من لا رفیق له 

سایز صفر رو زیاد نگیر چون نینی زود بزرگ میشه. نهایت ۲یا ۳دست بگیر. سعی کن جعبه ای هم نخری و خودت بری دستچین کنی اینجوری متناسب با فصلی که به دنیا میاد میتونی لباس استین بلند یا کوتاه برداری. سایز ۱،۲,۳رو زیاد بگیر. من برا نینیم روزی یه بار عوض میکنم. لباس زیر دکمه دار هم حتما زیاد بگیر . شلوار هم زیاد بگیر چون یا پوشکش نمیکنی یا پس میده و زیر دکمه و شلوارش کثیف میشه

من خودم از سایز صفر شروع کردم،دو دست زیر دکمه استین حلقه ای با زیر  دکمه استین کوتاه با یه شلوار گرفتم(یه دست صورتی یه دست سبز)(البته نینی من تو گرما بدنیا میاد واس همین)سایز۱ هم همینطور،سایز دو و سه هم زیر دکمه برداشتم هم بلوز و شلوار مهمونی و خونگی(کلا بچه زیاد لباس کثیف میکنه ولی واس هر مقطعش سه دست کافیه)،چنتا هم لباس مهمونی برداشتم،جوراب شلواری،جوراب،کلاه و دستکش نوزادی،لباس گرم واس زمستونش و ...