2777
2789
عنوان

کمک برای رنگ مو

995 بازدید | 24 پست

من دوشب پیش خودم موهامو رنگ کردم رنگم بلوند پلاتینه بود با اکسیدان شماره 2 منتها رنگش خیلی کم به نارنجی زده. الان میخوام دودی بزنم با این ترکیب که عکسش رو میذارم به نظرتون رنگش خوب میشه یا اصلا رنگ میگیره به این زودی؟ در کل بدون دکلره بخوام دودی کنم چه ترکیبی بزنم میخوام مثل عکسی که میفرستم باشه لطفا نکاتش رو بهم بگید ممنون

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی کسی خودش موهاشو رنگ نمیکنه و نمیدونه

رنگ خودت قشنگه ک

به صورتم نمیاد خودمم خوشم نمیاد خیلی به زردی و نارنجی میزنه

انقدر رنگ نزار کچل میشی

موهام سفید شده جلوش خیلی تابلوعه موندم چیکار کنم. خدا بگم خیر بده اون کسی که گفت حنا هندی بزن به سرت منم زدم هم موهام سفید شد هم هر رنگی بزارم تهش هویجیه

اگه میخوای زود جواب بگیری باید دکلره کنی
وگرنه موهات تن نارنجی داره حداقل شش ماه باید مدام رنگ کنی تا به نتیجه برسی

اون ترکیبی که گفته فقط تناژ میده و موت قهوه ای میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

دکلره باید کنی به پایه بالا برسه تا اون رنگ دودیه بدست بیاد

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
اووو هنا هم گزاشتی

الان که نه یک و نیم سال پیش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792