2777
2789
عنوان

برم سرکار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست

ماهم نیاز مالی نداریم ولی من دوست دارم کار کنم

زندگی بی هدف و بی برنامه بدم میاد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه دونه از این کارا هم گیر من بیاد

خدا یا میشه یه روز منم بیام‌ تایپیک بزنم بگم خدایا  شکرت بلاخره منم مامان شدم؟خدایا دیگه خسته شدم از انتظار خودت یه فرجی بکن دل همه ی منتظرهارو شاد کن منم توشون،الهی امین😭😭😭

این چیزا رو آخه چطوری میتونی از دیگران سوال کنی!!! این سوال کاملا بستگی ب شرایط جسمی و روحی و خونوادگی و مالی خودت داره!! من شخصا بهت میگم اگه نیاز نداری نرو، چرا؟ چون از با توجه ب شرایط خودم میگم، من شوهرم وضع مالیش خوبه و همه زندگی‌شم ب نام من زده، طوری که اگه 40 سال دیگم کار می‌کردم اینارو بدست نمیاوردم از طرفی خودمم تنبلم، آدم صبح زود از خواب بیدار شدن نیستم، دوس دارم بی استرس زندگی کنم کار برام استرسه، ضمنا ب استقلال مالی و اینام اعتقاد ندارم، خب این نظر مته با توجه ب شرایط خودم، خانمی هست ک بهت میگه حتما برو!!! استقلال مهمه و این داستانا و اونم با توجه ب شرایط خودش میگه 

سعی کن خودت ببینی چکاره هستی، آدم کار کردن هستی یا نه 

این خیلی مهمه، تو باید خودت را باخودت مقایسه کنی نه کسی دیگه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

کارش که راحته حقوقش هم که خیلی خوبه ساعتش هم خوبه برو حتما

نیاز هم نیاری بزار از الان عادت کنی خرج های شخصیتو خودت انجام بدی که مجبور نباشی کم بزاری برای خودت

چه الان چه سی سال دیگع

امروز ما...امروز فریاد...فردای ما...-«روز بزرگ میعاد»ـ

میشه اون پای پرفتو بیاری پایین😵🤣🤣😂😂😢

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792