2777
2789
عنوان

شما جای من بودین میرفتین؟

348 بازدید | 32 پست

سلام

دوستان عزیز

ما امشب خونه عموی شوهرم دعوتیم مراسم حضرت ام البنین. خونه این عمو فقط عید به عید میریم. امشب همه اقوامشون هم دعوتن. من تا ۹ سر کلاسم ولی مراسم ۷ تا ۹:۳۰ هست. شوهرم زودتر میره به منم گفت اسنپ بگیر بیا

به نظرتون بد نیست من برم. آخه تقریبا ۹:۳۰میرسم. خودم بدم میاد آخر مراسم که همه مشغول شامن و یا بدتر، بعد از شام برسم.

شما جای من بودین میرفتین؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

کلاس نرو با همسرت برو 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در این شرایط که نمی رفتم

شاید کلاس رو کنسل می کردم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡