2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا با همین موضوع تاپیک نزده بودین؟ منم گفتم یکبار خوندم

قبلا نشنیده بودم ک میشه تو ی روز فقط ده باربخونی دیگه چله نگیری میخام ببینم کسی این کارروکرده چون من فردا قرلره یه اتفاق برام بیفته اگ روزی ده بار درست باشه بهتره بخونم واسه فردا

چه جوریه من که کل ختم های دنیاروانجام دادم اینم امتحان کنم😳

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ختمش روشهاي مختلف داره ميتوني چهل روز روزي يكي بخوني يا بيست روز روزي دوتا يا هفت روز روزي سه تا ميتوني ده بار بدون وقفه بخوني روش هاش ايناست

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
قبلا نشنیده بودم ک میشه تو ی روز فقط ده باربخونی دیگه چله نگیری میخام ببینم کسی این کارروکرده چون من ...

بله یکی ازخانم هااینجاتوصیح داده بودن تویه روزمیخونن ولی یادم نیست چه جوری بودمیگفت خیلی حاجت گرفته 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
قبلا نشنیده بودم ک میشه تو ی روز فقط ده باربخونی دیگه چله نگیری میخام ببینم کسی این کارروکرده چون من ...

هر چیزی زمانی داره   و مطمئن باش مصلحت خدا بهتره 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

ی دعای خیلی شیرینیه

من ک میگم یبار بخون با توجه و امید ب براورده شدن قطعا حاجت روا میشید

اداب دعاشم رعایت کنید. اینه ک پاک باشید.ینی غسلی گردنتون نباشه.حیض نباشید. غسل کنید.وضو بگیرید. رو ب قیبله با تواضع بخونید

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
ی دعای خیلی شیرینیه من ک میگم یبار بخون با توجه و امید ب براورده شدن قطعا حاجت روا میشید اداب دعاش ...

دوسه روزه دارم میخونم ولی خیلی ادابشو رعایت نکردم فقط باوضوخوندم زیاد دقت نکردم اشکال نداره باز از اول بخونم