2777
2789
عنوان

چیکار کنمممم😭😭😭😭

111 بازدید | 9 پست

بچه ها من و دخترم خیییلی مریض میشیم 

دخترم دوسالشه توی این دوماهه ۵دفه سرماخورده شدید

باز الان دیشب تاصب تب کرده

خودمم ازصب یریز عطسه😭😭😭کلاااافه مممم

چیکار کنم دیگه 

شوهرم از دستمون کلافه شده بیچاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید ایمنی بدنت رو ببری بالا. دوش آب خنک بگیرین، آخر حمام هم دست، پا و صورتتان رو با اب سرد بشورین. ...

بخدا روزی یه دونه ویتامین سی میخورم دخترم شربت ویتامینشم میدم اعصابم خراب شده دیکع😭

بخدا روزی یه دونه ویتامین سی میخورم دخترم شربت ویتامینشم میدم اعصابم خراب شده دیکع😭

شوهر منم خیلی سرما میخورد. یه دکتر بهش گفت این کارا و انجام بده. در کل زیاد خودش رو نپوشونه. از وقتی رعایت کرده سالی یه بار هم مریض نمیشه

عزیزم من و دخترمم عین شما بودیم کاری که کردم اینه که هرروز ۵ تا پرتقال آبدار با ۲ تا لیمو شیرین کامل آبشو میگیرم دوتایی میخوریم...هرروز.... یعنی در حدی جواب داد که دخترم درطول زمستان اصلا یبارم سرما نخورد ولی تابستونا که پرتقال خوب پیدا نمیشه سرما میخورد...

بعلاوه یه دستور دیگه هم هست عمرا اگه سرما بخوری اینه که کلم سفید رو مثلا نصفشو تمیز میشوری ریز خرد میکنی تو دولیوان آب میپزی آب قلم یا آب گوشت قرمز بهش اضافه میکنی یه مقدار رب رو تو کره تفت میدی بعلاوه پیاز داغ و زردچوبه اضافه میکنی به کلم آبپزو آب قلم.. در هفته یبار اینو بخورین اصلا اصلا سرما نمیخورین....هر روز سه چهار تیکه کلم بروکلی بخورین اینم بشدت از سرماخوردگی جلوگیری میکنه

مرسی عزیزم من میترسم نکنه مشکلی داشته باشیم

نه عزیزم سیستم ایمنی مون ضعیفه منم به زور اینا دیگه سرما نمیخورم وگرنه خودم خیلی سرما میخوردم...البته کلا تغذیه هامون خوب نیس بخصوص با بدغدایی بچه ها بدترم میشه یعنی دخترمن دو روز میرفت مهد سرما میخورد دوهفته می خابید تو خونه و دوباره روز از نو