2821
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست
قشنگن دلم میخواد بخرم دیروز یه نفر تاپیک زد از همین نی نی سایت سفارش داده بود هفت سین...ب دستش شکس ...

آره دیدم تاپیکشو چقد گرون فروخته بود به بنده خدا😞

راستش من خودمم نتی خرید نمیکنم بهت حق میدم☺

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره دیدم تاپیکشو چقد گرون فروخته بود به بنده خدا😞 راستش من خودمم نتی خرید نمیکنم بهت حق میدم☺

اره ۱۱۰ داده بود 😞

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره ۱۱۰ داده بود 😞

همین کاری بود  ک من اول تاپیکم گذاشتم ۸۰

البته قیمت کاری دستی بالاس ولی آدم باید منصف باشه من کلا پول وسیلشو ۲۰تومنم ب عنوان دستمزد میگیرم از مشتری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همین کاری بود  ک من اول تاپیکم گذاشتم ۸۰ البته قیمت کاری دستی بالاس ولی آدم باید منصف باشه من ...

بله میفهمم...انصاف چیز خوبیه موفق باشی عزیزم☺

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
بله میفهمم...انصاف چیز خوبیه موفق باشی عزیزم☺

ممنون😊

هزینه پست چقدر میشه ؟ کدوم شهرین عزیزم؟

سبزوارم نمیدونم والا شما کدوم شهری