2821
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست
قشنگن دلم میخواد بخرم دیروز یه نفر تاپیک زد از همین نی نی سایت سفارش داده بود هفت سین...ب دستش شکس ...

آره دیدم تاپیکشو چقد گرون فروخته بود به بنده خدا😞

راستش من خودمم نتی خرید نمیکنم بهت حق میدم☺

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره دیدم تاپیکشو چقد گرون فروخته بود به بنده خدا😞 راستش من خودمم نتی خرید نمیکنم بهت حق میدم☺

اره ۱۱۰ داده بود 😞

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ۱۱۰ داده بود 😞

همین کاری بود  ک من اول تاپیکم گذاشتم ۸۰

البته قیمت کاری دستی بالاس ولی آدم باید منصف باشه من کلا پول وسیلشو ۲۰تومنم ب عنوان دستمزد میگیرم از مشتری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
همین کاری بود  ک من اول تاپیکم گذاشتم ۸۰ البته قیمت کاری دستی بالاس ولی آدم باید منصف باشه من ...

بله میفهمم...انصاف چیز خوبیه موفق باشی عزیزم☺

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
بله میفهمم...انصاف چیز خوبیه موفق باشی عزیزم☺

ممنون😊

هزینه پست چقدر میشه ؟ کدوم شهرین عزیزم؟

سبزوارم نمیدونم والا شما کدوم شهری

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز