مدل و رنگ به انتخاب مشتری این نمونه کار واسه مشتریه
اینام درحال ساخته
و اینکه سلیقه ی مشتریه
قیمتشم از ۶۰تومن شروع میشه
بستگی به مدلی ک انتخاب کنید داره
همشم کار دسته
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
قشنگن دلم میخواد بخرم دیروز یه نفر تاپیک زد از همین نی نی سایت سفارش داده بود هفت سین...ب دستش شکس ...
آره دیدم تاپیکشو چقد گرون فروخته بود به بنده خدا😞
راستش من خودمم نتی خرید نمیکنم بهت حق میدم☺
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
البته قیمت کاری دستی بالاس ولی آدم باید منصف باشه من کلا پول وسیلشو ۲۰تومنم ب عنوان دستمزد میگیرم از مشتری