2777
2789
عنوان

یک سوال 😎😎😎😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 20 پست
اعصابش از جای دیگه خورد بوده ولش کن با خودش کنار بیاد بهش فشار اومده  تو کار اشتباهی نکردی که ...

خوب اونا قبول ندارن مادر شوهرمم زنگ زده چرا تعارف نکردی گوشی داده پدر شوهرمم همین و میگه خلاصه این مال پارساله ولی تا چند ماه درگیر بودم خواهر شوهرم گفت اگه دوباره اومد تعارف کن منم گفتم سعی کن نفرستیش چون من تعارف نمی کنم

خوب اونا قبول ندارن مادر شوهرمم زنگ زده چرا تعارف نکردی گوشی داده پدر شوهرمم همین و میگه خلاصه این م ...

خوب جوابشو دادی 

دفعه دیگه هم اگه خواست بفرسته بگو با هم بیاین یا بگو عصر شوهرم میفرستم بیاد. این حالا ادعای اعتماد داشتن به شوهرش داره میخواد همه جا جار بزنه که من به شوهرم اعتماد دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همینو به خواهر شوهرم میگم میگه اون که نمیومد فقط میگه چرا تعارف نکرده منم گفتم اون که انقدر اصرا ...

خوب کاری کردی تعارف نکردی . هییییچ وقت شوهرت خونه نیست تعارف نکن دو حالت داره یا طرف هیز و هرزس که میاد داخل و متضررر تویی . یا اهلش نیست توی دلش و یا اینور اونور پشت تو صفحه میزاره . من کلا آیفون می‌بندم و گوشی رو میذارم سکوت جهنم که وسیله جا گذاشته هرکی باشه صبر کنه شوهرم باشه یا استراحت بچه ها تموم شه بیاد ببره   

خوب جوابشو دادی  دفعه دیگه هم اگه خواست بفرسته بگو با هم بیاین یا بگو عصر شوهرم میفرستم بیاد. ...

دقیقا حالا هر وقت یادم میاد اعصابم خورد میشه که چرا همه طرف اونو گرفتن حالا ما هرکاری براشون میکنیم

وا چرا باید تعارف کنی شوهر من میگه وقتی خونه نبودم حتی اگه داداشمم اومد تو تعارف نکن بیاد تو

منم بهش گفتم داداشت بد دل به خاطر همین نگفتم ولی اصلامهم نیست فقط میگه جلو شوهرم خم و راست بشید

2790
2778
2791
2779
2792