2777
2789
عنوان

میشه دلداریم بدین😔

209 بازدید | 12 پست

دوستان خیلی دلم گرفته ازشوهرم....میدونم منو دوس داره و درکل مرد خوبیه ولی اصلا بهم محبت نمیکنه یعنی در زمینه  احساسات صفر...خیلی ناراحتم از وقتی عروسی کردیم هرماه دارم بهش مستقیم و غیر مستقیم تذکر میدم ولی اصلا فایده نداره ...نمیدونم چیکار کنم قد دنیا دلم گرفته مرد اینقد بی احساس..مثل برادر خواهریم انگار هوووف اینم از شانس گند من ..هنو بچه هم نداریم 😔من چجوری تحملش کنم این کاراش اعصابمو بهم میریزه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو چجوری تحمل میکنی؟من احساس میکنم دارم افسرده میشم ..از نظر جنسی هم همینطوره؟

آره از نظر جنسی هم‌این مدلیه تازه شوهر من اول معتاد بود تازه یکساله ترک کرده آره داغون افسرده شدم

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

عزیزم خودت بهش محبت کن اینجوری بهش یاد میدی ک چجوری محبت کنه.سرد مزاجه کلا؟یا فقط تو این زمینه اینجوریه

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
آره از نظر جنسی هم‌این مدلیه تازه شوهر من اول معتاد بود تازه یکساله ترک کرده آره داغون افسرده شدم

چقد سخته 😔بعضی روزا دلم یکیو میخواد که واقعا دوسم داشته باشه و بهم محبت کنه ..نمیدونم باهاش چیکار کنم آدم بشه

چقد سخته 😔بعضی روزا دلم یکیو میخواد که واقعا دوسم داشته باشه و بهم محبت کنه ..نمیدونم باهاش چیکار ک ...

منم دقیقا این‌مدلیم حتی به خودشم گفت ولی به خیالش نیست خنگه بابا😕

عزیزم خودت بهش محبت کن اینجوری بهش یاد میدی ک چجوری محبت کنه.سرد مزاجه کلا؟یا فقط تو این زمینه اینجو ...

من الان چهارساله دارم بهش محبت میکنم همش یکطرفست ..آرزو به دل موندم بگه دوستت دارم یا عزیزم..خسته شدم دیگه

چقد سخته 😔بعضی روزا دلم یکیو میخواد که واقعا دوسم داشته باشه و بهم محبت کنه ..نمیدونم باهاش چیکار ک ...

بخدااگه میبینی درست نمیشه جداشوخداشاهده محبتودوست داشتن توزندگی لازمه اگه نباشه اون زندگی فتم نمی ارزه

پنجمین کاربریمه دیگه خداوکیلی صدتومن میدم نترکونینننن😡
منم دقیقا این‌مدلین حتی به خودشم گفت ولی به خیالش نیست خنگه بابا😕

من تا حالا صدبارگفتم بهش ولی فایده نداره...اینم از شانس ما..محبت پایه و اساس هر زندگیه،نه اینکه یکطرفه باشه

من تا حالا صدبارگفتم بهش ولی فایده نداره...اینم از شانس ما..محبت پایه و اساس هر زندگیه،نه اینکه یکطر ...

آره اون میگه تو محبت کن‌من یاد بگیرم منم گفتم من زیاد محبت کردم دیگه نمیتونم الان توان نمونده برام

بخدااگه میبینی درست نمیشه جداشوخداشاهده محبتودوست داشتن توزندگی لازمه اگه نباشه اون زندگی فتم نمی ار ...

😔😔از بس که تو خودم ریختم داغون شدم ..نمیدونم به چه زبونی بهش بگم حالیش بشه..کم محلی کنم بیشتر ازم دور میشه..محبتم که میکنم هیچ جوابی نمیبینم 

آره اون میگه تو محبت کن‌من یاد بگیرم منم گفتم من زیاد محبت کردم دیگه نمیتونم الان توان نمونده برام

الهی بمیرم برای دلمون 😭😭😭چرا اینجورین..خدا هیچوقت نمیبخشه شوهرامونو وقتی از نظر روحی اذیتمون میکنن