2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از این هم مطمعنم ک اول دختره اومد جلو 

چند وقت باهاش صحبت کرده؟؟؟هرزه خانم از کجا پیداش شده ؟؟؟میدونسته که همسرت متاهله و بهش پیشنهاد داده؟؟؟

شما از کجا متوجه شدی؟؟؟

از این هم مطمعنم ک اول دختره اومد جلو  

ببین شاید اصلا خیانتی اتفاق نیوفتاده شاید دختره پیش قدم شده واسه شروع رابطه که همسرتو وارد رابطه بکنه تو که اصلا پیام هارو ندیدی چطور میگی خیانت کرده.؟؟؟؟

اخه اگه شوهرت میرفت پی وی دختره بهش پیشنهاد رابطه میداد و میگفت مجرد هستم حتی اگه دختره جوابشم نمیداد بازم میگفتیم همسذت صد در صد خیانت کرده ولی شما میگی دختره پیگیر شده و هیچ پیامی هم ندیدی 

ببین شاید اصلا خیانتی اتفاق نیوفتاده شاید دختره پیش قدم شده واسه شروع رابطه که همسرتو وارد رابطه بکن ...

دوستمه دختره حتی چن بار ناهار خونه دعوتش کردم چن بار هم شام با هم رفتیم بیرون از لحاظ مالی صفره تنهاس تو این شهر گفتم گناه داره حتی براش کیف و دوتا تی شرت خریدم بخدا خیلی کصافطه من فقط پیامش دیدم ک نوشته بود حالم اصلا خوش نیست پریودم

شوهرم میگه بهم زنگ زد ک میخوام صورتمو تزریق چربی کنم دو و ول لازممه منم گفتم خیلی حالت خوشه ها پولم کجا بود بعد شوهرم میگه چقد بی‌شعوره گفته پریودم 

نمیدونم بخدا 

شوهرم هم خیلی پشیمونه میگه خودمون پرروش کردیم

[QUOTE=123432309]نمیدونم ک دیگه راست میگه یا ن [/QUOTE

تو خودت میشناسی دختررو میدونی چه جور اشغالیه خدا بهت رحم کرده تازه در شرف مخ زدن بوده بی خود فکر و ذهنتو خراب نکن اصلا اسمشو خیانت نزار برای خودت از کاه کوه درست نکن که بعدا نتونی جلوش وایسی 

شوهرم میگه بهم زنگ زد ک میخوام صورتمو تزریق چربی کنم دو و ول لازممه منم گفتم خیلی حالت خوشه ها پولم ...

به خدا زنها خیلی بی حیا و پست شدن 

دوستت فقط هدفش چاپیدن پول بوده اومده تو خوته زندگیت فهمیده شوهرت بانک خوبیه گفته خرش میکنم میچاپمش یه دل سیر بهش میریدی که هر وقت یادش میوفتی احساس خوشحالی کنی

ببین به نظرم همسرت راست میگه اومده گفته پول داری چربی تزریق کنم شوهرتم گفته توام حالت خوشه ها پولم کجا بود اونم در جواب گفته اتفاقا حالم خوش نیست پریودم 

اصلا رابطه ای نبوده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز