2777
2789

بخشش بخاطر زندگیتون ولی بهشم بگو اولینو اخرین فرصتته که کارشو تکرار نکنه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیم عزیزم شوهرته اخلاقشو بهتر میدونی ولی ی فرصت دوباره رو بده بهش 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

چرا خودتو افسرده نشون بدی....اون اگه ب افسردگی تو اهمیت می‌داد اونکارو نمی‌کرد....بنظرم ی حق و حقوقی ازش بگیر تا بترسه...

من از جنگ با زندگی خسته ام جهانم جهانی مجازی شده
میخوام خودمو افسرده نشون بدم ک ب گوه خوردن بیفته

عزیزم اگه پشیمونه باید بهش بگی اگه میخوای فرصت دیگه بهت بدم باید بیای پیش مشاور،تنها راهش همینه سعی نکن خودت درستش کنی،کسی که خیانت میکنه باید زیر نظر روانشناس قرار بگیره تا علت کارش ریشه یابی بشه و درمان بشه تا دیگه تکرار نکنه،خود شما هم باید با کمک روانشناس از این مرحله عبور کنی،اگه واقعا میخوای زندگی کنی تنها راهت اینه که ببریش پیش روانشناس ولی اگه بخوای تا عمر داره به روش بیاری و هم خودت عذاب بکشی هم اون که دیگه اصلا اون زندگی ارزش نداره فقط جفتتون روز به روز عصبی تر میشید،با احساس گناه دادن نمیتونی درمانش کنی،فقط بگو به شرط اینکه بیای پیش مشاور بهت یه فرصت میدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز