2777
2789
عنوان

پارک دوبل

251 بازدید | 12 پست

چیکار کنم فاصله باد جدول ۴۵سانت در آد؟

اگه ماشین پارک شده مورد نظر فاصله ش خوب باشه منم فاصله ام خوب در میاد ولی اگه چسبیده باشه ب جدول منم میچسبم به جدول

چرااا؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چون با اون ماشین تنظیم میکنی دیگه😬

اره ولی مربی میگه ربطی نداره تو باید پارکت درست درآد

افسرم بخاطر همین دفه قبل ردم کرد گفت چه ربطی داره شاید ماشین جلویی بخاد بره تو پیاده رو توام میخای پشت سرش تو پیاده رو پارک بزنی؟؟؟

چون کارت دقیقه،

دقیقا میزون میوفتم پشت ماشین جلویی چیکار باید بکنم الان میخام برم امتحان کمکم کنین😔

یه کم که بگذره راه میفتی

یعنی چشمی باید برونم؟به قانونش توجه نکنم ؟هر جا ک خودم حدس زدم فرمون دومو بچرخونم؟

توی آینه بغل ببین راه میفتی

امروز برا سومین بار میرم امتحان اگه اینو متوجه نشم برا بار دهمم فک‌کنم برم🥴😂

امروز برا سومین بار میرم امتحان اگه اینو متوجه نشم برا بار دهمم فک‌کنم برم🥴😂

تو آینه بغل نگاه کن هروقت سپر ماشینت حدود یه وجب با جدول فاصله داشت فرمونو برعکس بچرخون.

یا قاضی الحاجات
اره ولی مربی میگه ربطی نداره تو باید پارکت درست درآد افسرم بخاطر همین دفه قبل ردم کرد گفت چه ربطی د ...

همین قانونه باید همین طور که مربیت گفته پارک کنی،نباید سرهنگ با ماشینهایی که خراب پارک کردن بگه دوبل بگیر معلومه شما هم خراب از آب درمیاد پارکت،حالا که مربیت میگه باید با ماشین خراب پارک شده شما درست دوبل بگیری،بگو نشونم بده،و یه راه دیگه اگه دیدی ماشین خیلی کنار جدول پارک کرده شما یه کم بیشتر فاصلتو زیاد کن با ماشین واسه دوبل،و اگه از جدول دور بود فاصلتو نزدیکتر کن،هرچند این عادلانه نیست با همچین ماشینهایی ازت امتحان دوبل بگیره.موفق باشی انشالله امروز قبول میشی.

همین قانونه باید همین طور که مربیت گفته پارک کنی،نباید سرهنگ با ماشینهایی که خراب پارک کردن بگه دوبل ...

مربیم میگه ب هیچ عنوان اجازه نداری فاصله تو با ماشین مورد نظر کم و زیاد کنی چون تو هر مرحله ایست نمیکنی اینجوری درمیاد 

دیشب کلی تمرین کردم هی ایست میزدم و کلی روش پیاده میکردم ولی واقعا در نمیومد خیلی خراب میشد سردرگمم چطوری پارک بزنم که دقیقا پشت سر ماشین جلویی نیوفتم و فاصله ۴۵سانت با جدولو داشته باشم

شوهرمم ک راننده ۱۰ساله و بیشتر هم هست نمیتونست اونجوری پارک کنه اونم گیج شده بود میگف تنها راهش اینه فاصله تو با ماشین کناری بیشتر کنی