2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی دو ساعت خوابیدم دوباره بیدار شدم

اونم باز خوبه

من تازه قرص سرماخوردگیم خوردما😂😂😂ولی تو بگو ی چرت نزدم

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘

من که پسرم رو پامه هم تکونش ندم بیدار میشه😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

من عین جغغغغد بیدارم چشام شده اندازع لیوان😓😓😓😁

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
من هنوز نخوابیدم و تازه میخوام برم دانشگاه اخه من نمیدونم کی گفته کلاس باید 7 صبح تشکیل بشه

وااااای منم 7 باید برم 

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
اصن بیا باهم بریم

ماشین بفرستم؟