2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 67 پست
واااای نگاه کن چه خوجمله الهی  مبارکت باشه خیلی گوگولی

اره خیلی دوسش دارم خیلی ذوق کرم وقتی خریدم  ولی خدایی ۲۰تومن پول یه دمپایی شیک زنونست چقدر لباس بچه گرون

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
اره خیلی دوسش دارم خیلی ذوق کرم وقتی خریدم  ولی خدایی ۲۰تومن پول یه دمپایی شیک زنونست چقدر لباس ...

اره دقیقا منم برای دخملم یدونه دیدم زرشکی بود با خز صورتی ولی مغازش بسته بود ک بخرم چشمم همش دنبالشع

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منم برای دخملم یدونه دیدم زرشکی بود با خز صورتی ولی مغازش بسته بود ک بخرم چشمم همش دنبالشع

واسه دخمل گوگولی تر از این زیاده هست

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
اره خیلی دوسش دارم خیلی ذوق کرم وقتی خریدم  ولی خدایی ۲۰تومن پول یه دمپایی شیک زنونست چقدر لباس ...

اره میگم ک همه چی شده پول پول پول 

قیمتا طوری شده ک افسردگی میده ب ادم 

نمیدونم والا اصلا دوسندارم گاهی برم بیرون چون قیمتا بالاست ناراحت میشم ن تنها برای خودم برای همه کسایی ک میخوان بخرن ولی در توانشون نیست

اره میگم ک همه چی شده پول پول پول  قیمتا طوری شده ک افسردگی میده ب ادم  نمیدونم والا اصل ...

اره واقعا همه قیمت را هوا

واسه دخمل گوگولی تر از این زیاده هست

من فعلا اصلا نرفتم برای لبسش ولی ب اتفاق جایی میبینم خوشم میاد ولی اخر ماه ک هوا گرم تر بشه انشالله برم الان وقتی میرم بیرون فوری مثانم بهم فشار میاره سریع باید دسشویی پیدا کنم سرماهم مزید بر علت میشه ک دیگه نگو زیر دلمم درد میگیره مجبورم بمونم خونه سریه عطسه میکنم و سرما میخورم با وجود تغذیه خوب ولی ضعیفم 

من فعلا اصلا نرفتم برای لبسش ولی ب اتفاق جایی میبینم خوشم میاد ولی اخر ماه ک هوا گرم تر بشه انشالله ...

منم مثل توام

اره واقعا همه قیمت را هوا

شما هم تو بارداریتون سریع خسته میشید من خیلی کم توان شدم همش دوسدارم روتخت دراز بکشم 

من نخریدم دخترم هم تو اتاق ما، رو یه تخت چسبیده  به تخت ما می خوابه، برام سواله، اینا رو می خری ...

عزیزم بنظرم تخت فقط واسه دکور هست من ابجیم بچه هاش یکی دوازده یکی نه ساله هست بهترین سرویس چوب رو دارن ولی اصلا نمیخوابن تنها توی اتاقهاشون

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
شما هم تو بارداریتون سریع خسته میشید من خیلی کم توان شدم همش دوسدارم روتخت دراز بکشم 

منم دقیقا مثل تو الان میخوام برم محموم بیام بخوابم فعلا

عزیزم بنظرم تخت فقط واسه دکور هست من ابجیم بچه هاش یکی دوازده یکی نه ساله هست بهترین سرویس چوب رو دا ...

اره خیلیا بهم میگن

عزیزم من هنوز باردار نیستم ولی خب دادم یکی از اشناها برام تخت و کمد درست کنه نهایتش ۳ تومن در میاد 

ب نظرم بدی درست کنن بهتره و میدونی چی داری میگیری 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی