2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 67 پست
نه بابا من تخت نوزاد نوجوان و کمد و ویترین و میز کامپیوتر و تشک و همه رد خریدم باهم ۶

شما خیلی خوب خرید کردی

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما خیلی خوب خرید کردی

عزیزم برو سر اینا که تولیدی ان و خودشون میسازن.از مغازه دار بخوای بخری چون باید پول واسطه رو هم بدی گرون میشه.وگرنه منم هر جا رفتم سرویس کامل ۱۱ تومن یا ۱۷ تومن یا اگه چوب بود که ۳۰ تومن بودن.اما از تولید کننده خریدم این قیمت شد

عزیزم برو سر اینا که تولیدی ان و خودشون میسازن.از مغازه دار بخوای بخری چون باید پول واسطه رو هم بدی ...

اره دقیقا قیمتا هیلی بالا بود تو مغازه ها .تولیدی برم دیگه انشالله بتونم با قیمت مناسب پیدا کنم

من هم خونم کوچیکه واصلا جا ندارم اما تخت کنار مادر هم قیمتاش فضایی بود

عزیزم من تخت تک نفره داشتم همون رو استفاده می کنم. دور تا دور براش بالشت درست کردم چسباندم کنار دیوار، تخت خودمون هم کنارش. 

من حتی یه تشک براش درست کردم به دردم نخورد. از من می شنوی یه کمد بگیر که طبقه هاش زیاد باشه چون خرت و پرت زیاد داره بچه، بتونی مرتب کنی. لباس آویزونی اونقدر نداره داشته باشه هم می تونی تو کمد خودت بزآری.  یه سری چیزا رو هم می تونی دیرتر بگیری، مثلا کالسکه. اصلا برای سر بچه خوب نیست که زودی بزاری تو کالسکه، تو پستی بلندی ها اذیت میشه. بزآر سه ماه به بعد بگیر. چند دست لباس بگیر ولی سایز صفر نگیر، بچه خیلی خیلی زود بزرگ میشه حداکثر یکی بسه. بسته وسایل بهداشتی بگیر توش همه چیز هست ناخن گیر و .... رورویک اصلا نگیر باعث میشه بچه دیر راه بیافته. تشک بازی بگیر اگر چه چند ماه بیشتر کارت نمیشه ولی برای رشدش خوبه نگاه می کنه می چرخه طرف آویزاش. 

عزیزم من تخت تک نفره داشتم همون رو استفاده می کنم. دور تا دور براش بالشت درست کردم چسباندم کنار دیوا ...

مرسی از راهنمایت خانمی

همه چی گرون خیلی😪😪😪

ای بابا زندگی هم واسه پولداراست کلا حس میکنم تو هیچ برهه ای از زندگیم انقد اختلاف طبقاتی حس نشده بود مملکت نیست ک قیمتا نجومی حقوقا چندر غاز فقط کفاف شکمو میده و دوا دکتر تموم مال ماک اینطوره ولی جهنمو ما همین دنیا تجربه گردیم پول داشته باشتی دنیا برات بهشت میسازع نباشه هم دنیا اونو برات جهنم میکنه

ای بابا زندگی هم واسه پولداراست کلا حس میکنم تو هیچ برهه ای از زندگیم انقد اختلاف طبقاتی حس نشده بود ...

اره دقیقا دیروط این پاپوش خریدم ۲۰تومن😶

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
اره دقیقا دیروط این پاپوش خریدم ۲۰تومن😶

واااای نگاه کن چه خوجمله الهی 

مبارکت باشه خیلی گوگولی