2777
2789
عنوان

سیسمونی

593 بازدید | 67 پست

سلام  دیروز رفتم کمدو تخت بچه دیدم قیمتا خیلی بالا بود بنظرم کمد ها همه بالای ۳ تومن وتخت بالا ۲تومن ملزومات کنارشک اصلا اونا ب کنار گهوارع ۲تومن زده بود فکر کنم سیسمونی کامل چوب فقط ۱۰ تومن بشه شما خرید کردید باچه قیمتی 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخریدم دخترم هم تو اتاق ما، رو یه تخت چسبیده  به تخت ما می خوابه، برام سواله، اینا رو می خرید بعد بچه هاتون تنهایی می خوابن؟ دختر من سر شب باید دست بندازه دور گردن م تا بخوابه. البته من جا هم نداشتم نخریدم.

برای یه سیسمونی خوب نهایتن تو این‌دوره باید ۲۵ تا ۳۰ میلیون داشته باشی  ک بتونی هر چیزی ک میخو ...

اره واقعا از بارداری تا زایمان ک کلی هزینه دوا ودکتر وبیمارستان بعد هم سیسمونی و کلی وسیله موردنیاز  زندگیارو خیلی سخت کردن خیلی

من رفتم فروشگاه آقا بزرگ اونجا قیمتهاش عالی بود ننو خریدم ۱۸۰ تومن کمد هم میخوام از دیوار بخرم بقیه وسایل هاشم فقط چیزهایی که لازم دارم و نیاز میشه پول کجا بود توی این گرونی تازه من به شوهرمم نگفتم که پلاک داشتم زمان مجردیم خریده بودم اونو فروختم وسایل خریدم به اسم مامانم اینا 

من نخریدم دخترم هم تو اتاق ما، رو یه تخت چسبیده  به تخت ما می خوابه، برام سواله، اینا رو می خری ...

من هم خونم کوچیکه واصلا جا ندارم اما تخت کنار مادر هم قیمتاش فضایی بود

من رفتم فروشگاه آقا بزرگ اونجا قیمتهاش عالی بود ننو خریدم ۱۸۰ تومن کمد هم میخوام از دیوار بخرم بقیه ...

منم مادرم میخواد تا حدودی لباس وکمدشو بخره خودمم پول میذازم

والا من بنظرم شما ملزومات رو بخر فقط یه سری چیزا واقعا به کار نمیاد.مثل همین گهواره.شما سر 5 ماه جای بچه رو جدا میکنی که دنبال گهواره ای.یه تشک غلت گیر بگیر کار صر تا گهواره رو میکنه.یا تخت نوزادی نگیر.یه تخت نوزاد نوجوان بگیر البته فکر نکم تا 2 سال اصلا به کارت بیاد.من بچه ام اصلا روی رورئک نشست

یا مثلا یه کمد دو در رو ققط براش بگیر.یه کمد و یه تخت.همین.کالیکه و کریر خب به کارت میاد خدایی.ولی اوتم تو مولوی با قیمت مناسب پیدا میکنی بتونی همش رو با 10 تومن جمع کنی نه فقط سرویس چوب

جهان زیادی شلوغ و درهم شده.آرام جان!کجایی؟شهر خلوت شده و دل ها مضطر.نمی آیی؟در روزگاری که زیر سایه مجسمه ی آزادی غرب وحشی رخ نمایی میکند.در دنیایی که قانونش شده گرگ باش تا خورده نشوی مرگ سزای بره هاست.چه چیزی میتواند پدری را پسری را دختری را مادری را زنی را مردی را از کنج امن خانه اش بیرون بکشد و ببرد برای خدمت.طلبه ای می گوید شیعه غسل و کفن لازم است.و داوطلبانه به غسالخانه میرود.جوانی بی سواد به بیمارستان میرود تا نظافت کند.می گوید پزشکی نمیدانم حداقل میتوانم خدمت گذار باشم.مادرانی دلواپس پشت چرخ های خیاطی ماسک و گان میدوزند.کارخانه دار خط تولید دستکش راه می اندازد.رایگان یا به قول بچه های جنگ صلواتی.موکب داران اربعین در شهر موکب سلامتی میزنند. چه چیزی این وسط انسان را به این درجه از انسانیت میرساند؟چه چیزی جز ایمان!جز توکل!جز خدا 🌹🌹حسین جانم.ارباب !این کوچه های خلوت شهر بدی کرده.گناه کار شده.اما خودت شاهدی همین کوچه محرم و صفرش جولانگاه پرچمت بوده.مردان این دیار روی اسم دخترت غیرت دارند.اسم علمدارت علی گندابی ها پرورش داده.علی اکبر ها داده ایم وقتی نام خواهرت وسط آمد.مادرمان با اشک بر شیر خواره ات شیرمان دادند.حسین جان نگاهی به حال خراب مردم این شهر کن.گوشه نگاهی از تو قیامت میکند.ما بد بودیم اما زیر پرچم شما نفس نفس زدیم.نفس را...هیاهو را...نشاط را به شهر برگردان.یک کلام ارباب.خراب کردیم. درستش کن😔😔
منم فقط کمد خریدم البته پارسال خونم خیلی کوچیکه که حتی تخت خودم جمع دیگه تخت و گهواره و چیزای الکی ن ...

ادم خودش خونه داشته باشه  بخره خیلی خوبه اما تو اجاره نشینی داغون میشه وسیله

والا من بنظرم شما ملزومات رو بخر فقط یه سری چیزا واقعا به کار نمیاد.مثل همین گهواره.شما سر 5 ماه جای ...

اره همون ملزوماتو میخوام بخرم