2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=123384437]ربطی به تاپیک شما نداره.کلا بی مادری دردیه که هرچی بیشتر ازش میگذره بیشتر له میکنه آدمو.۲۴اسفند میشه ...[/QUOTE]

عزیزم خدارحمتشون کنه.کاشت تو این تاپیکا نیای...داغ دلت تازه میشه😔

یه روز خوب میاد

حدودا سه تومن.بله همسرم تازه میگه بیشتر هزینه کنم.نه خانه دار هستم

وا 3 تومنم پوله؟ 😐چی میشد مثلا یکی مث همونو برا مادر همسرتم سفارش میدادی😐بدم میاد ازین خانومایی بین خانواده هاشون فرق میزارن😐اگه عاشق شوهرت بودی برا خانوادشم ب اندازه خانواده خودت ارزش قائل میشدی😐

اونیع کِع با'وَرِت دا'رِع 🙃💪🏻ی قَدَم 👣 عَز اونی کِع دوسِت دارِع جِلو تَرِع❤️👫
خوشبحالت  درامد شوهرتون چقدره؟؟ مادرشوهرتون خوبه یا نه؟؟

خوشبحالی داره به حالش واقعا؟؟؟ 😐3 تومن پول زیادیه ک بین خانواده هاشون فرق بزاره؟؟؟ مادرشوهرش هرچقدرم بد باشه و مادرش هرچقدر بهشون کمک کرده باشه و دستشون گرفته باشه.. باز هم مادر شوهرش مادره همسرشه.. و قلب همسرشو نادیده گرفته... بنظرم ب مادر شوهرش اصلا چیزی نمی‌داد خیلی بهتر بود تا اینکه اینجوری خار و خفیفش کنه

حدودا سه تومن.بله همسرم تازه میگه بیشتر هزینه کنم.نه خانه دار هستم

من برای هر دوشون تابلو فرش گرفتم 22 تومن شد دونه ای 11 تومن

وا 3 تومنم پوله؟ 😐چی میشد مثلا یکی مث همونو برا مادر همسرتم سفارش میدادی😐بدم میاد ازین خانومایی بی ...

اولا که بله تو این دوره زمونه سه میلیون هم پوله زیاده برای هدیه دادن.دوما خودم صلاح زندگی خودمو بیشتر می‌دونم و خودم می‌دونم چیکار کنم شما سرت تو زندگی خودت باشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خوشبحالی داره به حالش واقعا؟؟؟ 😐3 تومن پول زیادیه ک بین خانواده هاشون فرق بزاره؟؟؟ مادرشوهرش هرچقدر ...

نظراتتون نگه دار واسه خودتو و زندگی خودت.به کار و زندگی بقیه کار نداشته باش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نظراتتون نگه دار واسه خودتو و زندگی خودت.به کار و زندگی بقیه کار نداشته باش

😂😂😂اگه میخوای کسی ب زندگیت کاری نداشته باشه چرا ب نمایش میزاری😂😂😂😂والاااا😂😂😂😂بله بله صلاح زندگیتو خودت میدونی😂😂یاد جادوگره مادر ناتنی سیندرلا افتادم😂😂😂😂😂بسیک باووو😐🖐🏻

😂😂😂اگه میخوای کسی ب زندگیت کاری نداشته باشه چرا ب نمایش میزاری😂😂😂😂والاااا😂😂😂😂بله بله صلاح ...

برو رد کارت بابا کی با تو کار داشت خودتو انداختی وسط.براتم گزارش زدم

😂😂😂اگه میخوای کسی ب زندگیت کاری نداشته باشه چرا ب نمایش میزاری😂😂😂😂والاااا😂😂😂😂بله بله صلاح ...

نینی-یار# نینیار3#  

برو رد کارت بابا کی با تو کار داشت خودتو انداختی وسط.براتم گزارش زدم

آخ واقعا سوختی ها😂ب مامان سیندرلا هم گفتی زکی👍🏻😂