حدودا سه تومن.بله همسرم تازه میگه بیشتر هزینه کنم.نه خانه دار هستم
وا 3 تومنم پوله؟ 😐چی میشد مثلا یکی مث همونو برا مادر همسرتم سفارش میدادی😐بدم میاد ازین خانومایی بین خانواده هاشون فرق میزارن😐اگه عاشق شوهرت بودی برا خانوادشم ب اندازه خانواده خودت ارزش قائل میشدی😐
خوشبحالت درامد شوهرتون چقدره؟؟ مادرشوهرتون خوبه یا نه؟؟
خوشبحالی داره به حالش واقعا؟؟؟ 😐3 تومن پول زیادیه ک بین خانواده هاشون فرق بزاره؟؟؟ مادرشوهرش هرچقدرم بد باشه و مادرش هرچقدر بهشون کمک کرده باشه و دستشون گرفته باشه.. باز هم مادر شوهرش مادره همسرشه.. و قلب همسرشو نادیده گرفته... بنظرم ب مادر شوهرش اصلا چیزی نمیداد خیلی بهتر بود تا اینکه اینجوری خار و خفیفش کنه
وا 3 تومنم پوله؟ 😐چی میشد مثلا یکی مث همونو برا مادر همسرتم سفارش میدادی😐بدم میاد ازین خانومایی بی ...
اولا که بله تو این دوره زمونه سه میلیون هم پوله زیاده برای هدیه دادن.دوما خودم صلاح زندگی خودمو بیشتر میدونم و خودم میدونم چیکار کنم شما سرت تو زندگی خودت باشه
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نظراتتون نگه دار واسه خودتو و زندگی خودت.به کار و زندگی بقیه کار نداشته باش
😂😂😂اگه میخوای کسی ب زندگیت کاری نداشته باشه چرا ب نمایش میزاری😂😂😂😂والاااا😂😂😂😂بله بله صلاح زندگیتو خودت میدونی😂😂یاد جادوگره مادر ناتنی سیندرلا افتادم😂😂😂😂😂بسیک باووو😐🖐🏻