2777
2789
عنوان

عشق

103 بازدید | 16 پست

من توی رفتار با پسر مورد علاقه م خیلی کمرو هستم حتی بعضی وقتا نمیتونم بهش نگاه کنم نمیدونم چه جوری رفتار کنم که یع وقت واسش  سو تفاهم پیش نیاد که دوسش ندارم 

چه عنوان قشنگی😍

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از کسی که خوشم میاد برعکس یه جور باهاش رفتار میکنم طرف فکر میکنه ازش متنفرم😐👌البته اونش بخاطر اینه که من یه نمه مغرورم نمیخوام طرف بفهمه من ازش خوشم اومده اصلا یه جور وحشی میشم باهاش که میگرخه😁

😢خب چی کار کنم دست خودم نیست بعدش هی با خودم قرار میذارم که نگاش کنم فقط واسه چند ثانیه اونم بغضی و ...

اگه طرفت هم بچه پاکی باشه خودش میفهمه حیاداری گلم دچارسوع تفاهم نمیشه 

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
من از کسی که خوشم میاد برعکس یه جور باهاش رفتار میکنم طرف فکر میکنه ازش متنفرم😐👌البته اونش بخاطر ا ...

دقیقا منم اینم   

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
من از کسی که خوشم میاد برعکس یه جور باهاش رفتار میکنم طرف فکر میکنه ازش متنفرم😐👌البته اونش بخاطر ا ...

منم اولش همین جوری بودم باهاش 😂😂😂تازه تغییر کاربری دادم به نسبت درست شدم