2777
2789
عنوان

بعد شیو

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
چه میدونم ولی هر دفعه بعد شیو یک هفته درگیرم وناراحتی میکشم به خدا خسته شدم شاید برم لیزر کنم راحت ش ...

لیزر مورو بتدریج کم میکنه و نازک
حالا اگر مشکل شمارو حل کنه نه تنها از شر ترشح بلکه از ژیلت راحت میشی و هر دفعه تیغ تیغی شدنو متحمل نمیشی

اوف وقتی میخواد مو درآد حرص درآره

خب شماترشحاتتون کلازیاده ووقتی مودارین متوجه نمیشین. حتمابرودکترشایدعفونت دارین

کلا خسته شدم از دست پوستم وحساسیتهای زیادش یکبار کرم موبر سینره زده بودم چند دقیقه بیشتر ماند رو پوستم کلی زخم شده وچند وقت شلوار گشاد پوشیدم وطول کشید تا خوب شد دهنم سرویس شده واقعا تا الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدنم خیلی حساسه به بند انداختن حساسیت میده به وکس حساسیت میده به فلزات غیر طلا حساسیت میده کلا پو ...

خب شایدم ازهمون حساسیتت باشه

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
خب شایدم ازهمون حساسیتت باشه

نمیدونم چی میشه خسته شدم بعضی وقتها زیر بغلمم متورم وقرمز میشه من کلا خوشبختانه کم مو هستم وبیشتر جاهای مودارم زیر بغل و ...است به خدا خسته شدم

دکتر پوست برم یا زنان

هردو. چون میگی زیربغلت هم حساسه. کلاتوعمرم دوبارباژیلت شیوکردم اونوهم مجبورشدم. چیه پوست ادم سیاه میشه

هردو. چون میگی زیربغلت هم حساسه. کلاتوعمرم دوبارباژیلت شیوکردم اونوهم مجبورشدم. چیه پوست ادم سیاه می ...

اپیلاسیون چند وقت موهاتو نمیزنی من صورتمو وکس کردم پر جوش ریز شد ولی فکر کنم اپیلاسیونم بد نباشه طریقش چطوریه

اپیلاسیون چند وقت موهاتو نمیزنی من صورتمو وکس کردم پر جوش ریز شد ولی فکر کنم اپیلاسیونم بد نباشه طری ...

باوکس یاموم. تقریبادوسه هفته ای یک باراپیلاسیون میکنم. جدیداک ازموم خسته شدم بااپلیدی میزنم یکی ازدوستام گفت. هم راحته هم سریع تره هم کثیف کاری نداره.