2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مرد سیبیلو تو اینستا اسمش الان یادم نیست 

میگه تا چهل روز اصلا به مردا پا ندید از هیچ نظر 

جنسی احساسی و....

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

حالا قرار دوم یکم زوده..من خودم بعد۳ماه بغلش کردم..اون سه ماه اول موقع خدافظی فقط ماچم میکرد..البته الان۹ساله باهمیم.خانوادم مخالفن..دعاکن برام راضی شن دیگه

خداجونم قربون مهربونیت برم من وعشقموکمک کن به هم برسیم..مرسی خدایای مهربان
اااا واااا فکر کردم فقط من ۱۵.۱۶تا رو رد کردم  خاک تو سر هردومون😅 بلند بگو خااااک😂

🤣🤣🤣🤣🙈🍭😅

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
واسه منم یه سالو نیم بیشتر طول کشید اولین باری که بوسم کرد تو ملشین بودیم باورکن وقتی بوسم کرد انقد ...

اررره منم هی بهش میگفتم بریم دیگ بسه😂😂😂😂هی میگفت چت شده میگفتم بریم من میخام برم خونمون😂😂😂ولی الان ک ازدواج کردیم میگ بهت نمیومد انقد پررو باشی 😂😂😂😂😂😂

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
واااای😂😂😂😂😂میگفتی خداوکیلی صدمیدم بزار بیام بغلت

هخخخ نشد قسمتون امروز گفت نمیتونم بیام خاستگاری😑

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
بعد از ۳ماه چیشد؟؟؟

اومدن خواستگاری تا خانوادم راضی شن ک رسمی بیان ۲۰روز طول کشید...بعد ک اوکی شد ب درخواست خانواده ها ۳ماهم حرف زدیم باهم ک مثلا بیشتر اشناشیم...بعدشم محرم شدیم دوهفته بعدشم عقد