2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قراردوم ی کادو ی انگشترباسنگ ک بهش گفته بودم دوست دارم واسم خرید خودم ازهولم پریدم بغلشا لبشابوسیدم اخی دلم تنگ شد واسش

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
اااا واااا فکر کردم فقط من ۱۵.۱۶تا رو رد کردم  خاک تو سر هردومون😅 بلند بگو خااااک😂

همه ماازهم بدتریم فقط بعضیاادای مومنارودرمیارن

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰
البته اینک خیلی همو نمیدیدیم بی تاثیر نیست😂😂 یکمم مقید بود برا همین  الانم ک ازدواج کردیم&n ...

واسه منم یه سالو نیم بیشتر طول کشید اولین باری که بوسم کرد تو ملشین بودیم باورکن وقتی بوسم کرد انقد قرمز شدم انقد قرمز شدم صورتم داغه داغ شد گرررر گرفته بودم از خجالت..یهو به صورتم نگا کرد گفت واااای چرا انقد قرمز شدی چرا تب کردی چرا انقد دستات میلرزه.بعد بغلم کرد سرمو گذاشت رو سینش گفت یکم آروم شو...هنوز ک هنوزه بهم نیگه...میگه قربونت بشم که انقد قرمز شده بودی از خجالت😍😍😍

من اولین قرار گونمو بوسید وقتی خواستم ازماشین پیاده شم،البته از سه4ماه قبلش داشت رومخم کارمیکردتاقبول کنم باهاش باشم الانم دوسال و نیمه باهمیم

البته هرچیزی ب آدمش بستگی داره و حسی ک تو ب طرف داری

والا من متعجبم از اینایی که قبلا دوزپسر داشتن ازدواج کردن  همون شماره رو دارن یا چجور بعضیا می ...

اره والا