2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگیم...

1992 بازدید | 89 پست

تو پست قللی خبر بارداری و رفتار مامانم رو گفته بودم...هنوزم همونجوره رفتارش

عصر ی لیوان غلیظ زعفران خوردم سقط کنم...ترشحات صورتی دارم

حال روحیمم داغونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک عالم

واقعا ک

فقط خداکنه برا بچه اتفاقی نیوفته

و اگه زبونم لال افتاد خدا ببخشه شما رو ک فک نکنم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

میخوای بچه تو بکشیییی

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

برات متاسفم. که بخاطر حرف مامانت بچتو میخوای سقط کنی. اره سقط کن چون اون بچه نیاز به همچین مادری نداره همون بهتر که نیاد. 4 صباح دیگه بخاطر حرفای مردم بلاهای دیگه سرش میاری. واقعا برات متاسفم.... 

خدایا قربون حکمتت چرا به اینا که سقط میکنن اون موجود کوچولو که از گوشت و پوست خون خودشون تو وجودش تو بدنشه رو میکشن و بهش رحم نمیکنن بچه میدی خدایا چرا قربون حکمتت اخه چطوری میتونید چطوری 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین