2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دکتر رفتم خانمی هفته 28 بود همینجوری بود

خیلی خیلی کم هستن که تا این هفته هنوز علائم اوایل رو دارن اکثرا خوب میشن نگران نباش

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
خیلی خیلی کم هستن که تا این هفته هنوز علائم اوایل رو دارن اکثرا خوب میشن نگران نباش

مرسی بابت دلداریم.ی چیز دیگه من زیاد بالا نمیارم ولی وقتیم میارم گلاب به روتون زرداب تلخ اینم طبیعیه؟

خداییش بارداری سخته نمیدونم ی عده میگن شیرینه و دلت براش تنگ میشه

بله

باید بگم بارداری به معنای واقعی سخته

اوایلش یجور سختی ها رو داره اواسطش یجور اواخرش هم یجور

اونی که میخواد باردار بشه باید صبر و تحمل و طاقت داشته باشه

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
مرسی بابت دلداریم.ی چیز دیگه من زیاد بالا نمیارم ولی وقتیم میارم گلاب به روتون زرداب تلخ اینم طبیعیه ...

اره عزیزم اینم طبیعیه واسه همه پیش اومده

زردآب معمولا وقتی معده خالیه هستش

نذار معده ات خالی بمونه گرسنه بمونی

من حالت تهوع ندارم خیلی میترسم .فقط سینه هام درد میاد😭😭😭😭😭

عزیزم نگران نباش اصلا.بخدا بد جا افتاده اگر تهوع داری خوبه.زن داداش من هیچ علائمی نداشت بچشم 3500بود دنیا امد.حتی شکمشم بزرگ نبود.

عزیزم نگران نباش اصلا.بخدا بد جا افتاده اگر تهوع داری خوبه.زن داداش من هیچ علائمی نداشت بچشم 3500بود ...

نمیدونی از صبح پامیشم گریه میکنم تا خودشب . این یکی هم از دست بدم دیگه توان سرپا شدن ندارم ... برام دعا کن 

نمیدونی از صبح پامیشم گریه میکنم تا خودشب . این یکی هم از دست بدم دیگه توان سرپا شدن ندارم ... برام ...

اینکارا چیه دخترجان.با گریه که چیزی نمیشه.از دست نمیدی هرروز بگو من میدونم مشکلی ندارم.همون گریه انقد ضرر داره