2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من از سال ۸۵ پول واریز کرده قرارداد هم داره . وامش هم به پیمانکار پرداخت شده ولی همچنان میریم سر پروژه همون اسکلته . خدا ازشون نگذره . مادر انقدر غصه این خونه رو خورد سرطان گرفت . هیچکس پاسخگو نیست 😔😔😔😔

مامان من از سال ۸۵ پول واریز کرده قرارداد هم داره . وامش هم به پیمانکار پرداخت شده ولی همچنان میریم ...

لعنت به فریدون...که بخاطر سیاست و بگه مسکن مهر اشغاله نگذاشت بودجه بهش بدن

لعنت به فریدون...که بخاطر سیاست و بگه مسکن مهر اشغاله نگذاشت بودجه بهش بدن

من ازینم دل خوش ندارم . ولی بنیانشو محمود گذاشت . هر سری فقط پیام میدن که اگه فلان قدر پول واریز نکنید واحدو ازتون میگیریم . فردا میخوام برم شرکت عمران ببینم چیکار میتونم بکنم . مادرم نابود شد . 

من ازینم دل خوش ندارم . ولی بنیانشو محمود گذاشت . هر سری فقط پیام میدن که اگه فلان قدر پول واریز نکن ...

خدا نگذره از باعث و بانی بدبختی مردم...خدا لعنتش کنه...میخواست صد روز کار ما رو درست کنه ...الان دیگه صد ساله هم درست نمیشه...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم خدا مادرتو شفا بده  الهی باعث و بانیش خیر نبینه

قربونت برم انشاا... همیشه سالم و سلامت باشی . به خدا انقدر حرص خورد و استرس کشید واسه این مستاجری و صاحبخونه های بد داغون شد . هر جایی هم بگید رفتیم حتی یک ماه پیش رفتم مجلس و نامه نوشتم ولی انگار نه انگار . خدا نگذره ازشون 

خدا نگذره از باعث و بانی بدبختی مردم...خدا لعنتش کنه...میخواست صد روز کار ما رو درست کنه ...الان دیگ ...

اره به خدا . نمیدونم شما کدوم شهر هستید . هر روز ما پروژه هایی تو سطح شهر میبینیم که واسه ارگانای مختلف ساخته میشه . هم محکم و مقاوم و هم سریع . برجهای انچنانی در عرض کمتر از دوسال ساخته میشه . ولی یه مسکن مهر که با آب دهن هم میسازن . هر روز یه پیمانکار میاد دزدی میکنه . باورت نمیشه دو بار پول مادر منو خوردن پیمانکارای مختلف . انقدر شکایت کردیم گرفتیم ازشون . 

قربونت برم انشاا... همیشه سالم و سلامت باشی . به خدا انقدر حرص خورد و استرس کشید واسه این مستاجری و ...

فدات شم 

مرسی همچنین گلم ایشالله تو و خانواده ت هم همیشه سلامت باشید 

از خدا میخوام براتون معجزه اتفاق بیفته ومشکلتون حل بشه 

الهی امین