2777
2789
عنوان

بچه

78 بازدید | 11 پست

دوستان من الان ۸ ماهه تو اقدامم،و پریودیمم نامنظمه بخاطر همین گاهی وقتا الکی دلم خوش میشه،اینبار حس میکنم باردارم اما شدیدا کمردرد دارم،ب این صورت ک ۲۰ دیغه  کمردرد دارم بعد خوب میشم دوباره کمرم درد میگیره،یخورده هم پاهام تیر میکشن،من ماه قبل شانزدهم پری شدم و ماه قبلش هجدهم.پریودیم منظم نیس گاهی وقتام بیست و یکم پری میشم،بنظرتون فردا برم آز بدم؟؟؟؟؟؟

گفتن دو قاشق عسل بکن تو اب سرد و بخور اگر نافت درد گرفت دلپیچه گرفتی باردای اما من خوردم حالت تهوع گرفتم،

بچه هام علائمی دارم خیلی ب پریودی میخوره مث بدخلقی کم حوصلگی همشم گرمم میشه و این کمردردم داره میکشه منو

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خواهر . انشاا... که دلت شاد بشه . منم یکسال گذشت اقدامم و خبری نیست . هر ماه هم الکی دل خوش م ...

اخی عزیزدلم خدا کنم تا عید دامنت سبز بشه

اخی عزیزدلم خدا کنم تا عید دامنت سبز بشه

ممنون عزیزم . خدا از دهنت بشنوه . من که خیلی ناامیدم . بارداری قبلیم بعد از ۳ ماه باردار شدم . ولی خدا نخواست و نموند . زایمان زودرس کردم بچه رفت . الان از پارسال همش غصه میخورم . همش میگم شاید لیاقت مادر شدن ندارم که خدا نخواست اون بموکه 

ممنون عزیزم . خدا از دهنت بشنوه . من که خیلی ناامیدم . بارداری قبلیم بعد از ۳ ماه باردار شدم . ولی خ ...

ای بابا این چ حرفیه.امیدتو از دست نده عزیزم ایشالا ک تا عید بچه دار میشی

منم سه ماه اقدامم ازاین علام زیادداشتم 😔نشده اما هرماه منتظر الان یک هفته دیگه موعدمه دعا کنیدنشدم ...

امیدوارم هرچ زودتر بچه دار بشی