2821
2789
عنوان

شوهرم

327 بازدید | 19 پست

بچه هاماخونه مادرشوهرم زندگی میکنیم دیروزماشینمونو بردن باهاش تصصادف کردن اومدن.بدمن خیلی ناراحت بود از دیروز تاحالانتوستم چیزی بخورم شوهرم برگشت بهم گفت تورو میبینم اصابم خورد میشه پاشو ی چن روزی بروخونه مامانت اونجاروحیت عوض بشه.‌ب نظرتون چرابهم اینجوری گفته؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هيچي نخوردي مطمعنا هم قيافت توهم بوده سرهمين 

همينجوري عصابش خورد هست توام اينجوري ميكني بدتر ميريزه ب هم

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
حالا اونو ک اگه بیمه باشه بیمه میده  نشه ام درست میشه حالا هر کی پولشو بده

مامقصریم..زدیم ب ی ماشین دیگه..پولو اونو بیمه میده.پول ماشین مارو هم 😔😔هیشکی نمیده

می موندی برای شوهرتم قیاف نمی گرفتی.پول تعمیر ماشینم خانواده شوهرت بدن

قیافه نمیگرفتم خیلی حالم بد بود اصن نمیتونستم تحمل کنم همش کارم شده بودگریه چون مادرشوهرم اینا حتی ۱۰۰۰تومنم ندارن.شوهرمم بیکاره😔😔