دهم بهمن خواستگاریم بود اومدن و جواب مثبت گرفتن و رفتن الان توی دوران آشنایی هستیم دیشب زنگ زدن که ما امشب می خواهیم انگشتر بیاریم برای نشون خلاصه اومدن و یه انگشتر بزرگ و خیلی زشت آوردن اونم زرد به سلیقه ی مادر شون من از دیشب وقتی به اون انگشتر نگاه می کنم حالم بد میشه چجوری بگم من از این انگشتر خوشم نیومده که ناراحت نشن ؟ خالم دیشب ویدیو کال زنگ زد دیده میگه فردا برو خودت عوضش کن ولی میترسم ناراحت بشن
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
اسمش نشون هست.نشانه رسمی شدنه .لزومی نداره حتما خیلی خوشگل باشه. طلای زرد هم که رسمیت بیشتری داره. اصلا به روشون نیار.
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.
برا منم یه انگشتر بززززززررررگ و زرد اوردن هنوز دارمش.
زشت نیس ولی ب سنمنمیخوره انگشتره.
پنج سال پیش اوردن.
من هنوز عوض نکردم.
مامانم میگه وسایلی ک اولین بار برات میارن حق نداری عوض کنی.
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊