2777
2789
عنوان

دختر خونه

290 بازدید | 14 پست

اینکه آدم به خونه دار بودن معروف بشه خوبه؟

مثلا کسایی هستن که خیلی تو نظافت و پذیرایی کردن فعالن و مثلا مهمونی هم که میرن جای میزبان پا میشن همه کاری میکنن

مامانم میگه خوبه من میگم چیه آخه آدم به حمال بودن معروف میشه😂😂😂 به کسی برنخوره ها

به نظرتون مامانم واسه جذب خواستگار میگه یا میخواد تو خونه زیاد کار کنم؟😂😂

من چون بچه اخر و ته تغاری هستم همیشه پذیرایی با من بوده. الانم من نباشم انگار یه جای کار میلنگه. به نظرم کمک کن پدر مادر گناه دارن. 

البته مثلا خونه بابا بزرگم کوچیکتر از منم هستنا ولی منو میبینن میگن این کارو کن و... دیگه اخرش یه چیزی بهشون میگم. 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره مثلا جایی که ببینی همه دارن کار میکنن توام پاشی با جماعت کار کنی خوبه ولی اگه ببینی یه جا همه نشستن و تو کار کنی بله میشه حمالی

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...
همون حمال بودن را درست گفتی !  چقدر خزه چقدر ادم خودشا کوچیک میکنه تو مهمونی ها پاشه ب جا میزب ...

کمک کردن بد نیستا

مثلا جاریم چن شب پیش ۲۵ تا مهمون داشت

من خیلی کمکش کردم

کار بدی کردم؟

خب اونم به من کمک میکنه

کمک کردن بد نیستا مثلا جاریم چن شب پیش ۲۵ تا مهمون داشت من خیلی کمکش کردم کار بدی کردم؟ خب اونم ...

عزیزم استارتر گفت ب جای میزبان پاشی کارها را کنی . 

کمک میزبان عیب نیست . 

من خودم خونه خواهرم مادر میرم تا توالت و حمام هم شده شستم و اومدم ولی خونه غریبه نه 

اره منم مثل تو . بله تو خونه پدر مادر عیب نداره . بقیه جاها اشتباهه 

بقیه جاها نه دیگه. ولی خب خونه بابا بزرگم کوچیکتر از من نوه های پسریش هستن و به اونا کار نمیگه مادر بزرگم به من میگه. منم دو سری هست بلند نمیشم حالبه کوچکتر از منم بلند نمیشن دست به دست میچرخونن اینقدر تنبلن. مامانم بهم چشم غره میره ولی من گفتم یکم اونا هم کار کنن ظرفا رو که من بشورم پذیرایی هم من بکنم؟ 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
کمک کردن بد نیستا مثلا جاریم چن شب پیش ۲۵ تا مهمون داشت من خیلی کمکش کردم کار بدی کردم؟ خب اونم ...

مثلا طرفو دعوت میکنن بیاد تو مهمونیشون کار کنه که خودشون پیش مهمونشون باشن😐