2777
2789
وسوسه شدم قبلش یه داستان خیلی بد داشتم

واسهه هرداستاننن بدي بايدبري باپسراي هرزه دوست شي؟؟؟پس شرف وابروي ادماچي ميشه.؟

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخوادبیام اونجادخل پسره روبیارم چ داستانی؟

با یه پسری دوست شده بودم خیلی خوب بود تا اینکه بهم مواد داد و فهمیدم یه دروغگویه کثافته و باهاشبهم زدم و تازه فهمیدم سر من شرط بسته و برا همین با من دوست شده اونم با دوستش سر اینکه منو ببره خونه و ...

ایندفه دیگ میکیرم هردفه خدا کمکم میکنه

توکه هربارتوبه ميکني بازميري سرخونه اول اين توبه نيست،هميشه بفکرخداباش تاازاينکارادورباشي.

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
نمیدونسم اینجوریه مشکلم اینه زود اعتماد میکنم ولی دیگ نمیخوام کنم

واسه خودت تيپ بزن خودتوخوشکل کن بگردولللللييييي سنگين باش نزارهرکسي بهت تيکه بندازه وشماره بده بدزمونه ايه ادم نميشه به برادرخودش اعتمادکنع.تواين زمونه مرداي کثيف وهوس بازايشالله خداتيکه تيکشون کنه به بچه هاي کوچيک رحم نميکنن بهشون تحاوزميکنن.حالاتوکه 18 سالت شده دلشون به حال توميسوزه.بزرگ شدي ولي فکرمثل بچه هاي دبستانيه