2777
2789
اره پاقعا هنوز بوی عطر لنتیش تو دماغمه بدنم کبوده میبینم دلم میخواد خودمو بکشم

پسره اشغال عوضي.من بودم تيکه. تيکش ميکردم ميدادم دست پليس

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
واسه همينه اينطوراحساسي شدي بايبارحرف زدن عاشق شدي.اين عشق نيست عادته کمبودمحبته.هيچ وقت بهش فکرنکن ...

حالم ازش بهم میخپره نمیدونم شکایت کنم یا نه باهاش دعوا کنم خودمو خالی کنم یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم ازش بهم میخپره نمیدونم شکایت کنم یا نه باهاش دعوا کنم خودمو خالی کنم یا نه؟

فقط شکايت کن پدرشودرميارن اگه بدبختت ميکردچي؟خودت چي ميشدي پدرومادرت چي ميشدن.بروازش شکايت کن تا کبودي روبدنت هست.بخدادارش ميزنن

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
نمیدونین از کجا چجوری باید شکایت کنم؟

بروپيش پليس اداره آگاهي بگوشکايت دارم اونام راهنماييت ميکنن به درجه هاي بالاتر.اونجا توضيح ميدي واسش.بعدروکاغذ اتفاقاتومينويسي امضاميکني. بعدپيداش ميکنن دار ميکنن اونجاش.تاديگه همچين غلطي نکنه