2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 39 پست
عزیززززم ممنونم از راهنماییت .. بله همینطوره انشالله خدا کمکمون کنه .. شما چند هفته هستی؟

نه هفته هستم 

و هماتوم دارم متاسفانه😔

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه هفته هستم  و هماتوم دارم متاسفانه😔

نگران نباش عزیزم .. توکل به خدا کنیم هردو مون .. خدا کمک میکنه بهمون .. الهی خودت و نی نی تا آخرش درصحت و سلامت باشین .. برات بارداری خوبی آرزو میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش عزیزم .. توکل به خدا کنیم هردو مون .. خدا کمک میکنه بهمون .. الهی خودت و نی نی تا آخرش در ...

قربونت عزیزدلممم

ممنونمممم 

ان شاءالله ک لکه بینی جفتمون بند بیاد راحت بشیم از استرس😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
قربونت عزیزدلممم ممنونمممم  ان شاءالله ک لکه بینی جفتمون بند بیاد راحت بشیم از استرس😁😁

ان شالله عزیزم .. مراقب خودت باش .. استراحت کامل کن سوره حجرات خیلی خوبه بخون حتما😚😚برای منم دعا کن من الان خوندم و برات دعاکردم .. الهی در سلامت کامل باشی😚😚

اره ...نگران نباش همه چی خوب پیش میره انشاءالله😍😍😍😍😍😍😍

به امید خدا❤️دعام کن عشقم❤️❤️🌹

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن لکه بینی داشتم دیشب اعصابم بهم ریخته

خیلیه؟ قهوه ایه یا قرمز؟؟؟

من خودمم لکه بینی داشتم گلم،نگران نباش هیچی نیس عادیه

فقط استراحت کن تا قطع شه

چند هفته ای؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نگران نباش عزیزممممم منم الان ۳ روزه لکه بینیم قطع نشده  با اینکه استراحت مطلقم و تنها کاری ک ...

عزیزم توام بارداری؟؟؟😍😍😍😍ای جون مبارکهههههههه🥰🥰🥰🥰

خیلیه؟ قهوه ایه یا قرمز؟؟؟ من خودمم لکه بینی داشتم گلم،نگران نباش هیچی نیس عادیه فقط استراحت کن تا ...

نه کم و قهوه ایی .. هفته هشتم .. نمیدونم طبیعیه یانه ؟

لکه بینی شما چطوری بود؟استراحت میکنم .. یه کم دلدرد ویه کم کمردرد و سردرد هم دارم نمیدونم ازچیه تا فردا برم دکتر هزار بار زنده میشم و میمیرم

ان شالله عزیزم .. مراقب خودت باش .. استراحت کامل کن سوره حجرات خیلی خوبه بخون حتما😚😚برای منم دعا ک ...

عزیزدلمممم خیلی ممنونممم قربونت برم

اتفاقا منم صبح خوندم 

توکل برخدا انشاءالله خودش حافظ جوجه هامون باسه عزیزم😍😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید خدا❤️دعام کن عشقم❤️❤️🌹

حتما حتما عزیزدلم 

انشاءالله به سلامت بیاد تو بغلت😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم توام بارداری؟؟؟😍😍😍😍ای جون مبارکهههههههه🥰🥰🥰🥰

اره گلمممم 

ممنونمممم

بعد ۳ سال خدا لطف کرد در حقم 😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه کم و قهوه ایی .. هفته هشتم .. نمیدونم طبیعیه یانه ؟ لکه بینی شما چطوری بود؟استراحت میکنم .. یه ک ...

اینجوری نکن با خودت،طبیعیه

منم هفته پیش داشتم خون مونده بود از لانه گزینی،قطع شد با استراحت و شیاف الان دیگه نیست

هرچی استرس بگیری بدتره ها! هم واسه خودت هم بچه

اره گلمممم  ممنونمممم بعد ۳ سال خدا لطف کرد در حقم 😍😍

عزیزممممم😍😍😍خب خداروشکر اخه تیکر نداشتی نفهمیدم🙈🙈ای جونم خدا نگهدارش باشه

چندوقتته😘

اینجوری نکن با خودت،طبیعیه منم هفته پیش داشتم خون مونده بود از لانه گزینی،قطع شد با استراحت و شیاف ...

چشم مرسی مهربووووونم ممنونم از پاسخگوییهات عزیزم

انشالله سلامت باشی 😚😚😚😚