۱۳۹۵۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2152 عنوان استخاره 62 بازدید | 11 پست سلام رفتم استخاره گرفتم برا اینکه بچه دوم بیارم یا نه گفت خوب نیست پشیمانی میاره، یعنی چی؟یعنی کلا دیگه بچه نیارم یا دوسه ماه دیگه بیارم؟ 1398/11/18 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۹۵۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2152 نه یعنی صبر کن یه مدت بگذره الان اقدام نکن یعنی اگه یه مدت که گذشت اقدام کنم دیگه باعث پشیمانی نمیشه؟
۱۳۹۵۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2152 نه یعنی صبر کن یه مدت بگذره الان اقدام نکن یعنی شاید اگه اقدام کنم سقط میشه ؟میگی اینطوریاس
sanasaleh عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 6508 والا الان تصمیم بچه دارشدن نیازبه استخاره نداره.به موقعیتت نگاه کن تا تهش بسنج.مادوتابچه دارا هنوزیکیش مدرسه ای شدن.اسیریم..نمونه ش الان دم عیدی...اوضاع عیان ه.یکم صبرکن باز خواستی اقدام کنی بازدوباره استخاره بگیرفوقش...چندوقت دیگه... الهی و ربی من لی غیرک
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 منم بلدم عزیزم✋اگ بخاای میگیرم واست!😊 * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
۱۳۹۵۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2152 والا الان تصمیم بچه دارشدن نیازبه استخاره نداره.به موقعیتت نگاه کن تا تهش بسنج.مادوتابچه دارا هنوزیک ... شاید سقط بشه یا هر مشکل دیگه ای شاید پیش بیادبرا همین استخاره گرفتم
۱۳۹۵۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2152 منم بلدم عزیزم✋ اگ بخاای میگیرم واست!😊 بگیر عزیزم به نیت بچه دوم
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 بگیر عزیزم به نیت بچه دوم سه تا صلواات بفرس اسمتون چیه؟ * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 نجمه گرفتم میگ خیلی خوبه !✋🌸 * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
delroba1370 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 237 سلام اسیحاجاقا عابدی09302261132مجازی فقط جواب میده ایتا یا تلگرام