2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هفته ۵ هستم.فعلا با بی بی چک فهمیدم که باردارم. آز ندادم میترسم برم دکتر که سونوی واژینال اینا ک ...

اول باید آزمایش بدی بی بی چک اونقدرام قابل اطمینان نیست

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
همون سونو اولی حدس نمیزنه در مورد تعیین جنسیت؟

حدس میزنه ولی ۶۰ تا ۷۰ درصد میگه و امکان اشتباهشم هست. میگن از ۱۶ به بعد دقیقتره و اگر تو آنومالی همون ۱۸ هفته بری و نی نی همکاری کنه دیگه ۱۰۰ درصد مشخص میشه.

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   
منم هفته ۵ هستم.فعلا با بی بی چک فهمیدم که باردارم. آز ندادم میترسم برم دکتر که سونوی واژینال اینا ک ...

نه عزیزم منم ترس های شما رو داشتم همچین کاری نمیکنن.برا بارداری از بده جوابشو ببر فقط برات سونو تشکیل قلب و ی ازمایش میده

من کلی سونو واژینال کردم خداروشکر مشکلی هم ایجاد نشد تا آخر سه ماهگی ۴ باری رفتم. اول آزمایش بتا بده بعدش برو دکتر.

اولی ۱۱ تا ۱۳ البته به من گفت ۱۲ و ۰ روز برو تا ۱۳ و ۶ روز.  هزینه سونو ۵۰۰ و آز ۱۳۰ دادم تو ت ...

خیلی از دکترها اصلا بعد از ۱۲ هفته و ۶ روز ان تی رو قبول ندارن. چون عدد ان تی میره بالا و امکان تشخیص اشتباه هست

یه چیز مهم اینکه ترجیحا سونوی واژینال نده.

طبق نظر دکترت پیش برو

خیلی از دکترها اصلا بعد از ۱۲ هفته و ۶ روز ان تی رو قبول ندارن. چون عدد ان تی میره بالا و امکان تشخی ...

ان تی رو نسبت به طول crl میسنجن وقتی سن بارداری بره بالاتر طول قد جنینم بیشتر میشه. یه سری فرمول و اینا فکر میکنم داره چون تو برگه آزمایش من نمودارشو کشیده بود و رنج نرمال