2777
2789
عنوان

شمام اینطورین؟؟؟؟😕😕

180 بازدید | 29 پست

وقتی نزدیک میشه پریود شم. حالم خیلی خیلی بد میشه سرم درد میکنه شکمم کمرم.. قبلنام اینطوری میشدم اما الان دیگه حالم خیلی خیلی بد میشه نامزد بهم گفت میخای تو چن وقت اصلا باهم حرف نزنیم..... خیلی اصلآ یه ادمه دیگه میشم😤😤😤

سرمممم😭😭😭

تو خیلی باارزشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتو تقویت کن

منم بداخلاق میشم به شوهرم میگم خودتو اماده کن چند روز دگ پریود میشم از امروز دیگه بداخلاقی ازم دیدی به دل نگیر دست خودم نیست منظوری ندارم🙄

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بله همه اینطورین ،تازه تودوران پریودآمارجرم وجنایت زنابه شدت بالامیره😐😐😐😐😐😎🤐

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،،   کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم‌🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩

قرص ميخوري؟ سندرم پيش قاعدگيه.قرص ويتامين اي بهترش ميكنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من هفت ماهه پریود نشدم اعصاب ندارم 😂😂😂

واي ترسيدم هرچي تو بگي

تو الان يه بمبي برا خودت

خوب برو دكتر ببين چي ميگه اودافططططط😅

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️