2777
2789
عنوان

شپش😥😥کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 62 پست

عزیزم اگه اینستاگرام داری به اکانت shirisomaye مراجعه کن. تو  هایلایت توضیح داده این خانوم بچه هاش درگیر شپش بودن و با این راهکارها تونسته بچه رو درمان کنه

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این راهی که من میگم امتحان کن یه شبه از بین میرن...حتما انجام بده...اگه شد نتیجه رو به منم بگو

اول از همه سر دخترت و با روغن زیتون خیلی خوب چرب کن طوری که پوست سرش کاملا خیس بشه....

بعد چند تا دونه سیر و بکوب...مثل خمیر بشه بعد بهش ابلیمو بزن...بعد بمال به سرش...سیر باید انقدری باشه که کل سرش و بمانی ج بده ...بعد یه نایلون بکش به سرش روش هم یه روسری بکش این و بزار چند ساعت باشه..مثلا یه شب تا صبح...صبح ببرش حموم موهاش و بشور...شپش ها از بین رفته رشک هاشون هم مردن مثل پوسته سرشدن. ..بعد موهاش و با سشوار یکم داغ خشک کن اون پوست ها هم از موهاش بگیر

خیلی خوب موهاش و چرب کن که سیر سرش و نسوزونه

عزیزم من باردارم بودم جایی رفتیم مثل روستا اشتباهی که کردم سرم و.گذاشتم رو فرش تازه شال سرم.بود ولی ...

وای خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه زود از بین بره ؟من دوتای بچه کوچکترم دارم ترسم اینه اونا هم گرفتار بشن .

عزیزم من باردارم بودم جایی رفتیم مثل روستا اشتباهی که کردم سرم و.گذاشتم رو فرش تازه شال سرم.بود ولی ...

به نظرت بهتر نیست اول روغن زیتون بزنم بعد یه بار شونه بزنم؟بعدش تاید بعدم نرم کننده؟

وای خدا از دهنت بشنوه یعنی میشه زود از بین بره ؟من دوتای بچه کوچکترم دارم ترسم اینه اونا هم گرفتار ب ...

منم همش گریه میکردم میترسیدم به خدا همین 2 ماه پیش گرفتن هر روز یا یک روز در ميون حموم کم با تاید قشنگ بشور بعد نرم کننده فراوون بزن از ریشه موهاش شونه کندند حموم سشوار داغ راحت از بین میره

عزیزم این راهی که من میگم امتحان کن یه شبه از بین میرن...حتما انجام بده...اگه شد نتیجه رو به منم بگو ...

اینو شما امتحان کردید؟بعد سرش بوی سیر نمیده؟روز بعدش میخواد بره مدرسه؟

منم همش گریه میکردم میترسیدم به خدا همین 2 ماه پیش گرفتن هر روز یا یک روز در ميون حموم کم با تاید قش ...

با تاید دستی دیگه؟ چقد تاید میزدین؟شما شامپوی مخصوص ضد شپش استفاده نکردین؟

اینو شما امتحان کردید؟بعد سرش بوی سیر نمیده؟روز بعدش میخواد بره مدرسه؟

اره عزیزم ...من خودم باردار بودم نمیدونم از کجا اومدن روی سرم انقدر حساس هستم داشتم دق میکردم تمام زندگیم و شستم با اون حالم... خواهرشوهرم اومد بهش گفتم اینطوری شده سریع برام انجام داد ...شب گذاشتم صبح شستم فکر کن من آنقدر رو تمیزی وسواسم چند شب بعدش هم نمیتونستم بخوابم

صبح شستم با سشوار داغ هم خشک کردم 

وقتی موها خشک میشه دیگه بو سیر نمیده ولی تا چند وقت که بری حموم وقتی موها خیس میشه بو سیر میده😆😆😆

ولی به نظر من همین بوی سیر یه مزیت هست که تا چند وقت باز از همکلاسیش نگیره

یه باز هم با پودر ماشین شستم بعدش

با تاید دستی دیگه؟ چقد تاید میزدین؟شما شامپوی مخصوص ضد شپش استفاده نکردین؟

من با تاید ماشین شستم چون آنزیماش زیاده تو اب خیس میکردم میزدم به موهام البته دوستمون يه جا گفته روغن زیتون زده منم زدم ولی سیر نزدم شاید اون روش هم کمک کننده بوده باشه میخوای اول روش دوستمون و امتحان کن بعد که رفتش حمام موقع شستشو تاید بزن

اصلن ربطی به کوتاهی مو نداره . باید تخم شپش ها کنده بشه . حتی با تراشیدن مو هم ریشه کن نمیشه باید تخ ...

عزیزم 

کی گفته هم چین چیزی؟؟؟؟

اگ کوتاهی انجام بده شونه کشیدنشون راحتره و 

تخم شپش ها به راحتی کنده میشه