pishuli_sabegh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4580 عنوان مریض شدم 114 بازدید | 5 پست علائم کرونا چیه؟بچه دوماهه هم سرما میخوره؟من چیکار کنم حالا 1398/11/18 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneashegh عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1375 سردرد،بیحالی ،تب شدید،گلودرد،منم سرماخوردم ولی والا راستش میترسم برم دکتر کرونااومده اصلا هم نمیگن ،بیمارستان شهدای یافت آباد یکی دونفربستریه ،فعلا ک خوددرمانی میکنم میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،، کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩
pishuli_sabegh مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4580 سردرد،بیحالی ،تب شدید،گلودرد، منم سرماخوردم ولی والا راستش میترسم برم دکتر کرونااومده اصلا هم نمیگن ... نه بابا بیشتر آبریزش بینی دارم یه کمم گلودرد حس میکنم موهام کامل خشک نبود رفتم بیرون از اونه
mamaneashegh عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1375 نه بابا بیشتر آبریزش بینی دارم یه کمم گلودرد حس میکنم موهام کامل خشک نبود رفتم بیرون از اونه خب همون خوددرمانی کن ،عسل آبلیموبخور میشه برای حاجتم صلوات بفرستید ❤،،، کاربرقبلیم برای چهارمین باراومدم🙂دیگه نترکونیدانصافا اینبارموندم باشماره وایمیل کی بیام 😩