2777
2789
عنوان

دوراهی ... انتخاب تو چیه؟

119 بازدید | 15 پست

اگر مجبور باشی تا آخر عمر تنها زندگی کنی 

تنهایی رو انتخاب می کنی؟

یا مردی که احساس کنی باید ازش جدا شی؟

یه جمله بگو

دلیل جدایی هم هر چی که آزارت میده باشه...برای هر کسی خودش فکر کنه ببینه چی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تنهایی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ادم تا اخر عمر تنها بمونه بهتره

منظورتو از سوال دومت نفهمیدم اصن

یعنی سوال دومت رو اصلا درک نکردم۰

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

درجریان تاپیکات هستم

جداشو 

بهترین کاره

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤

تنهایی.

حداقل آدم آرامش داره و هر روز از اول صبح با دیدن یکی که دوست نداره غصه اش نمیگیره.

ولی عزیزم هر کسی باید شرایط خودش رو ببینه؛ ما ایده آلهامون رو میگیم و ممکنه خودمون هم در شرایطش قرار بگیریم جدا نشیم.

ادم تا اخر عمر تنها بمونه بهتره منظورتو از سوال دومت نفهمیدم اصن یعنی سوال دومت رو اصلا درک نکردم۰

سوال یدونه بود 

گفتم دلیل خاصی نمیگم مثلا اعتیاد یا هر چی...

خودت فکر کن هر دلیلی به ذهنت اومد.

تنهایی. حداقل آدم آرامش داره و هر روز از اول صبح با دیدن یکی که دوست نداره غصه اش نمیگیره. ولی عزی ...

اره ... سخته 

خب اون شاید هیچ وقت نفهمه چرا داری ازش جدا میشی.

شاید کاری که کرده حرفی یا رفتارش از نظر خودش بد نبوده.

باید بهش بگی؟ یا نگی؟ 😐من خیلی حساسم نمیتونم فراموش کنم 

رو روانم اثر گذاشته 

حساسیتم بخاطر مشکلات دیگه س ولی دست خودم نیست 😓 شب تا صب دلیل پیدا میکنم که جدا شدم

😕خودم میرم حرف میدارم دهنش دعوا راه میندازم 😐😐😐😐