2777
2789
همین الان خوابید...منم‌گیجم منتظرم اذان بگه نماز بخونم بخوابم

خوشبحالت اینک فقط نق میزنه پاهام فلج شد از بس تکونش دادم خوابشو ت روز انداخته شبا این موقع بیدار میشه تا صب ساعت هشت نه ک باز میگیره میخابه

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داره شیر میزنه بر بدن 😂😂😂

خخخ همینم همینطوره  ولی بد سینگی می‌کنه بعضی موقع ها نق میزنه الان رو پاهام دارم تکونش میدم خودمم چشام بازنمیشه😁😁

خوشبحالت اینک فقط نق میزنه پاهام فلج شد از بس تکونش دادم خوابشو ت روز انداخته شبا این موقع بیدار میش ...

دخترمنم خوابش ب هم ریخته با دل خونی دارم درستش میکنم...کلی سرپا تابش دادم کمرم برید..اشکال نداره بچن دیگه

دخترمنم خوابش ب هم ریخته با دل خونی دارم درستش میکنم...کلی سرپا تابش دادم کمرم برید..اشکال نداره بچن ...

چند وقتشه بچتون(؟

خوبه پس بزرگه اونم شبا بیدار میشه یا نه؟؟ پسر من بیست و پنج روزشه

آخی کوچیکه هنو، پس درستش میشه ،از چهله ک درات دو ماهش ک بشه خوب میشه، خواب نی نی من خوب بود یه چند روز ما شبا فیلم‌میدیدیم با همسر خوابش ب هم ریخت، حالا هر کار میکنم درست نمیشه، فعلا ب زور آوردمش یکم این ور تر

من البته ۲ تا ۴ همسرم نگهش داشت الان همسرم خوابیده منم پسرمو گذاشتم رو پام

چند وقتشه بچتون؟؟   منم شبا تا دو شوهرم نگهش میداره ساعت چهار بیدار میشه باز خودم نگهش میدارم😊

آخی کوچیکه هنو، پس درستش میشه ،از چهله ک درات دو ماهش ک بشه خوب میشه، خواب نی نی من خوب بود یه چند ر ...

ایشالله ک درس بشه  منک باور کن عین معتادا شدم از بس گیج میزنم زیر چشام گود افتاده از بی خوابی😊😊

آخی کوچیکه هنو، پس درستش میشه ،از چهله ک درات دو ماهش ک بشه خوب میشه، خواب نی نی من خوب بود یه چند ر ...

والا دختر من اخرای چهار ماهه هنوز خوابش تنظیم نشده.

اگرررر حالش خوب باشه و نفخ و دلدرد نداشته باشه، سه نصف شب میخوابه تا دوازده ظهر. هر دو سه ساعت هم برای شیر بیدار میشه.

اگر هم دلدرد داشته باشه که میشه مثل امشب. تازه الان خوابیده

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
وضع من داغون تره. توی روز هم نمیتونم بخوابم.

دختر بزرگم کلاس اوله. صبح میرم خرید و ناهارو شستن لباساش و مرتب کردن خونه  و... 

ظهر تا شب هم سر و کله زدن برای مدرسه بزرگه و شنیدن جمله تکراری مامان حوصله ام سر رفته

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش