2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت اگه زنونه فقط بود ک  .تیکه زن هستید یا مرد رو نمیزاشت. عموووومییه

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

واقعا نمیدونی چی میخوان؟!!!!!!!😑😑😑😑😑

هیچی میگن اومدیم با روحیات خانما آشنا بشیم حالا اونا هیچی متاهل که هستن چی پس؟!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

کی گفته نی نی سایت فقط مختص خانوماست؟؟؟🤔

اگه اینطوری بود خود سایت امکان تعیین جنسیت رو مطرح نمیکرد🙂

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

من خودم یه وقتایی از کارای شوهرم لجم میگیره میگم یکم برو تو نی نی سایت یاد بگیر خانوما چی می‌خوان چه خصوصیتهایی دارن

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

برای مردای متاهل خوب نیست ب نظرم مخصوصا با تاپیکایی که بعضی خانوما میزنن من ک دوست ندارم شوهرم بیاد اینجا پسرای مجرد اشکالی نداره 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بعضیاشون خیلی بی تربیتن .بعضیاشونم کار ب کار کسی ندارن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎