2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

54 بازدید | 6 پست

من عادت کردم هرشب قبل از خواب سه تا سوره واقعه میخونم معروفه به سوره ثروت دیگه عادت کردم روان شدم شده جزئی از زندگیم نتیجه اش اینکه برکت پولم شکر خدا زیاد شده شما هم امتحان کنید. 

من بیدارم توبیداری😝😝😝

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که گفتی ❤️❤️

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

یک ماهه زایمان کردم .‌بعده یکماه امشب اومدم خونه اولین شبیه که دست تنهام با نوزاد . شوهرم از ساعت ۱۱ شب رفته تخخخخخت گرفته خوابیده داره خروپف میکنه . بچمم کولیک داره و رفلاکس داره مرتب بالا میاره و دلپیچه داره یکیو میخاد اینو فقط راه ببره و بچرخونه منم کمردرد شدید دارم نمیتونم .‌ سر شبم سره این موضوع بحثمون شد بچه ام هر ده دقیقه یکبار پا میشه ‌. عمرن اگه برم شوهرمو بیدار کنم فک کنه بدونه اون نمیتونم از پس بچع بر بیام . الانه که بغضم  بترکه 😭 واسه همین بیدارم