2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

286 بازدید | 16 پست

بچه ها من چادری ام گاهی هم مانتویی تو جمع های شوهرم اینا تقریبا چادری حالا امشب رفتیم خونشون پالتو پوشیده بودم مهمون داشتن جاریمم تو اشپزخونه بود برگشت گف چادر میپوشیدی دیگه چادرت کو منم گفتم بیرون بودیم از بیرون اومدم انقد عصابم خورد شد پیش جاریم اونطوری گف ی دلم میگف ب شدهرت بگو ی دلمم میگه ول کن بگی همیشه اونجا رفتنی میگه چادر بپوش بعضی وقتا نمیپوشم بزار بسوزه

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم میگفتی نپوشیدم ببینم فوضولم کیه عجب ولی از شوخی گذشته من جات بودم دیگه چادر سر نمیکردم ک بسوزه 

این حرف رو مادر شوهر گفته یا جاری 

خدا بهم یه دختر خوشگل داده                  ممنون خدایا                اما ایکاش به اندازه خوشگلیش سلامتیش هم میدادی                          ممنون میشم برای سلامتی دخترم دعا کنید و براش سه تا صلوات بفرستین                             الهی ازخدا هرچی میخوایید بهتون      
تو هم میگفتی نپوشیدم ببینم فوضولم کیه عجب ولی از شوخی گذشته من جات بودم دیگه چادر سر نمیکردم ک بسوزه ...

مادرشوهر فضول

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
مادرشوهر فضول

به نظر  من فردا ی پیت نفت بردار چادرت بسوزون برای همیشه. فیلمشم بگیر که هر وقت هوس چادر کردی ببینی و طرفش نری معنی نداره ی بار بپوشی ی بار با مانتو اونم اگه دیدی بازم گفت فیلمو نشونش بده تا بدونه تو چه آتیشی هستی 😁

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜