2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هنگ کرد از حرکتم😂

470 بازدید | 28 پست

یک ساله کنایه هاشونو درمورد اینکه پسرم لاغره تحمل میکنم درحالیکه ۱۱کیلویه ۱۵ماهشه کاملا نرماله 

ی مدت جواب دادم بازم گفتن بعد خودمو زدم ب بیخیالی بازم گفتن

آخرش امشب خونشون بودیم عمه همسرمم طبق معمول اونجا بود همسایه ن ۵۰سالشه تنهاس از صدتا مادرشوهر بدتره

عمه ش گف بچه طفلی خیلی لاغره چیزی نگفتم بعد گف حیف بچه م نشد شیر مادر بخوره برا همون اینطوری موند بچه شیرخشک چی میشه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکتت چی بود مادر؟؟

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

اقا سیم کارت ایرانسل دارین ک ایرانسل منو نصب نکرده باشن بیاین با هم نصبش کنیم ب هر دو مون نت ۵۰ گیگ بده😐😐بیاین دیگه چرا اینجورین شما😏

میخوام مانکنو بریزم ببینم کلی برنامه بریزم😁😁

نگین چرا اومدی پست مردم ممن پیام بازرگانیم😅😬👻

تا کی بگیم خوب ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

منم با صدای بلند گفتم عمه۶ماه شیر خودمو خورد ۶ماه شیر خشک حالام شیر گاو بدنش فرقی کرد؟گف ن شیر مادر ی چیز دگ اگ میخورد چاق میشد گفتم ۶ماه خورد ظرفیت بدن این همینه چرا شما گیر دادین ب این؟هر چی من میگفتم میگف تقصیر توئه شیرخودتو ندادی

منم حرصمو سرش خالی کردم برگشتم دیدم مادرشوهرم هنگ کرده تا حالا صدامو بالا نبرده بودم

منم ازین حرفا زیاو شنیدم

قدیمین دیگه

بیخیال

عین خیالمم نبود😊

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منم با صدای بلند گفتم عمه۶ماه شیر خودمو خورد ۶ماه شیر خشک حالام شیر گاو بدنش فرقی کرد؟گف ن شیر مادر ...

۱۵ ماهه غذا هم میخوره چرا فقط به شیر گیر میدن؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.