2821
2789
عنوان

بهترین سوتی

178 بازدید | 15 پست

هر سوتی که جالبه رو بنویسید چه برای خودتون چه دیگران. هرسوتی که بیشترین لایکو بخوره برنده اس.

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بگممممم؟البته فک کنم همتون بدونین دیگه اینو😀

به داییم زنگ زدم دعوتشون کنم خونمون داییم گفت زحمت میدیم خواستم بگم این چه حرفیه قدمتون روتخم چشمام

گفتم این چه حرفیه تخمتون روچشمام😨😆

منو دوستم سرکلاس رو جزوه من نامه نگاری کردیم راجب یکی از پسرای همکلاسی اونروز پیرهن سبز و شلوار قهوه ای داشت من گفتم مث درخت کاج شده و همینطوری ادامه پیدا کرد.بعد کلاس جزومو برد کپی زد من یادم نبود.وقتی جزومو پس داد نوشته بود مرسی خیلی ندیدم.تازه فهمیدم چه گندی زدم😐

من یه روز با همسایمون رفته بودیم عروسی داشتن میرقصیدن چند نفری خواهر همسایمون هم میرقصید یه دفع گفتم اه که بدم میاد ازاین با رقصش مثل داداشش میرقصه وای خداااا یه لحظه به خودم اومدم آب شدم از خجالت سریع حواسش نبود محلو ترک کردم 

حیاطمون با صابخونمون مشترک بود . صابخونه هییییییییییییییچ وقت نمیومد توی حیاط . یدفعه پرده ها هم جمع بود منم با همینجوری لخت از حموم اومدم توی اتاق روبه روی پنجره ک یکهو دیدم اقای همسایه جلوی پنجره مون واستاده به مدت یک دقیقه بدبخت هنگ شده بود مونده بود چکار کنه بعدش زودی گرخییییید و فرار کرد ....تا چند هفته تمام سعیمو کردم بیرون نرم از خونه😓😓😓😓

این نیز بگذرد . . .